ja som nešťastne sám ale ne kašlať sa na sprosté vzťahy a debiliny okolo toho... nemám na to náladu, maximálne čo sa v mojom živote stane je sprosté sklamanie stále dookola takže...
lebo v poslednej dobe sa tu akosi množia smutné blogy alebo sa mi to len zdá a viac si ich všímam ja osobne sa pridávam k tretej variante,haha a slečna pardón za opätovať
noo ani jedno, mala som teraz dost velke polemiky o laske k mojmu nalepsiemu kamaratovi. Este to obcas trva, ale je to hrozne vsetko zlozite ja idem studovat do ineho mesta a keby som teraz nieco zacala, vztah na dialku, to nie... taze ani jedno ani druhe
šťastne zamilovaný..že vám lásku aj tá osoba obätuje = taka stastna som este nikdy nebola a dakujem mojmu matkovi ze ma robi takou stastnou akou som ... len on to dokaze cmoq lubim ta mooc
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
65 komentov
ale vacsina stastne zamilovana drzim palceky nech vam to vydrzi aj nadalej a to tu fakt nie je nikto kto je do niekoho buchnutyyy nestastne??
Pokiaľ ide o Sama Chalupku tak áno
Loading relationship?
Neni nic