@ohcysp halo, spala si posledné 2 mesiace či koľko?? ..vydali nedávno EP-čko s piatimi songami a VČERA vydali nový album a je kvalitný ..je to jak spojenie Discovering the waterfront a Shipwreck in the sand..len sa to nedá zatiaľ nikde stiahnuť : disappointed:
@cabicabi halo karle?!? ved som ti hovorila ze som sa od nich odklonila lebo na moj vkusik nejako zkomercnievali.. ale touto informaciou si ma potesil a aj takto piesonka ma potesila.. takze sa tesim na ich album.. a nemas nejaky link aposn k epcku??? ci sa ani jedno neda este stiahnut??
@ohcysp veď ani ja som tie posledné 2 albumy nejako extra nepočul, ale tým EPčkom si ma znovu získali..a neviem ako ty ťaháš ale ja som to sťáhou cez torrent , skús pohľadať volá sa to Silverstein - Transitions (vydané vlastne ešte v 2010) ..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
90 komentov
Slipknot-Psychosocial
Blind Guardian-Fly
Epica-Never enough
Paradise Lost-Say just words
Lacuna Coil-Spellbound (naveky vekov, amen)
After Forever-Envision
....a tak
ale tak staci pozriet mixpod v mojej webke co zhruba..
Rihanna - Only girl
Alexandra Stan - Mr. Saxobeat
Taio Cruz - Dynamite
Tim Berg - Seek Bromance
Stromae - Alors on danse
Ale tak keď v poslednej dobe, tak
=P
a toto ♥♥♥
A milujem ten začiatok tejto
..a v poslednom čase úúplne všetko od Gunčíkovej...
a momentálne ma strašne baví toto:
len potom skomercneli trocha tak som sa od nich odklonila aaaale tato je .. co se to stalo???
hej hej
@cabicabi @linn @3mm !
len s tym neviem narabat
ved pozrem sa na to zajtra alebo tak.. dnes ma uz klati
a tak
som do nej beznádejne zamilovaná
Momentálne spomínam na moju minulosť čiže -
Dramatikz - Chuligán
tohto uja...
a namotala som sa na Vandalov, nech na Papuči môžem kričať že on do snehu pre ňu vyčúral žlté srdiečko, lebo rád ju mal...
okrem dee98 a schizofrenika tu skoro nikto nepocuva nic normalne
a ešte toto