Venoval som sa nejaký čas posilovni ale to ma nebavilo silové športy asi nie sú pre mňa (som chudej postavy) venoval som sa aj Dobrovoľnému hasičstvu ale to ma prestalo baviť, kvôli ľudom a tomu, že na mne niečo závisí. Proste kolektívny šport :/
Ešte som sa venoval behaniu čo ma docela aj bavilo ale ked som ochorel už som sa k tomu nevrátil Poradte mi nejaký finančne nenáročný a zaujímavý šport pre jednotlivca
Sakra, nevzalo mi komentár, musím ešte raz. Skús bouldering (nepotrebuješ istenie) alebo lezenie (do výšky, potrebuješ istenie. Na to potrebuješ 1 človeka, ale nemyslím, že sa to počíta ako kolektívny šport.) Ja som antitalent na šport a nenávidím pohyb, ale toto sa mi páčilo. Naozaj jediný šport, ktorý ma kedy oslovil. Skús to. (Nie je to finančne veľmi náročné. Nemusíš si kupovať drahé lezečky, stačí kopačky a odrezať na nich štoplíky. A magnézium väčšinou majú k zapožičaniu, za drobný poplatok. Môžeš si kúpiť aj vlastné, ale to býva drahé.)
@dumbledore ked je podla teba vymyvanie mozgov to ze naucia byt cloveka zodpovednym a sebestacnym tak sa nemame o com bavit.
Ked si este raz precitas autora diskusie tak mozno pochopis co ti uniklo. 18 ročný sa pýta cudzích ľudí aký šport má robiť. Dalej pise ze jedna vec ho nebavila, dalsia ze voli ludom a zodpovednosti a na koniec ze stratil motivaciu hned ako prisla prva prekazka.
@boloabude ja som zodpovedný aj samostatný a bez vojny, teda prvý argument nezmyselný,
mne neuniklo nič,
to, že sa pýta je len dôsledok toho, že mu možno nemá kto poradiť... @padre557 wau
ved samozrejme vsetci su to samostatni a zodpovedni ....
deti na zakladnej skole si vedia vybrat sport co ich bavi a pokial sa musia pytat inych tak nech ani sportovat nezacinaju.
cyklistika, ak ta nic nebavi, nesportuj, nie je to povinne. Pravdupovediac, clovek rozumne zmyslajuci sa bebud dat az tak vymyt, ale tento sa zlomyl pri styku s ludmi, hned by odtisl odisiel, akoby ho daco naucili, stretol som jedneho nedopeceneho vojaka, taky nesmely, ale nemal to v hlave moc usporiadane, treba sa ti zamysliet a spytat sa, co ta najviac laka, najlepsie pre teba by bolo citat knihy, take pri ktorych musis premyslat nad tym, ako prezit, ako sa zamilovat, ako sa nebat druhych konfrontovat, a popritom jeden cudzi jazyk
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
@padre557 a plávanie ťa nebaví? to je fajn.
Ked si este raz precitas autora diskusie tak mozno pochopis co ti uniklo. 18 ročný sa pýta cudzích ľudí aký šport má robiť. Dalej pise ze jedna vec ho nebavila, dalsia ze voli ludom a zodpovednosti a na koniec ze stratil motivaciu hned ako prisla prva prekazka.
mne neuniklo nič,
to, že sa pýta je len dôsledok toho, že mu možno nemá kto poradiť...
@padre557 wau
deti na zakladnej skole si vedia vybrat sport co ich bavi a pokial sa musia pytat inych tak nech ani sportovat nezacinaju.
Skús bedminton.