Nórsko. Pohraničné dedinky kde obyvatelia nemajú problém nechať si nepozamikané domy a kriminalita prakticky žiadna + životná úroveň... Krása. len keby tam taká kosa nebola
ta anketa obsahuje len staty s vysokou zivotnou urovnou, co ked am niekto ine hodnoty??..
....ale keby ja, tak JAPONSKO alebo Novy Zeland a ked nieco z toho co tu bolo ponuknute....tak nwm...bud benelux alebo kanada...ostatne su pekne, ale niektore velmi drahe staty
tak akoze ako na dovolenku je podla mna naj Bali... hrooozne mili ludia..to bola naj dovolenka a na usadenie sa?? asi nemecko.. krasna kultivovana krajina a az pojdem odtialto domov, tak mi bude hrozne smutnoo
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
153 komentov
Jediny stat, ktory ostane v Europe.
potom severné Taliansko
....ale keby ja, tak JAPONSKO alebo Novy Zeland a ked nieco z toho co tu bolo ponuknute....tak nwm...bud benelux alebo kanada...ostatne su pekne, ale niektore velmi drahe staty
a nezahlasujem za ziadnu moznost. lebo je to moja vec ktoraa krajina. len poviem ze by to nikto necakal ze prave ta