@3 ale že maximálne unavená som bola :/ .. som mala voľné dve prvé hodiny - spánok navyše, a o pol1 som bola tuhá po škole.. ani káva dnes nepomohla, takže totálne zbytočný celý deň, nič produktívne okrem prechádzky so psom som neurobila
vstaval som kvoli coitu o 7, v skole bol od 9 do 6, potom sa trepat na privat, odtial do tesca na nakup, cakat 30 minut na mhdcku, lebo pri jednej zastavke na mna cudne pokukoval jeden ciganik, tak som sa bal znasilnenia, doma varit jest a konecne teraz si po celom dni mozem az lahnut a nic nerobit
aj ked len na chvilu, lebo mi treba citat na zajtra do skoly texty a hladat si zdroje na prace
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
50 komentov
vstaval som kvoli coitu o 7, v skole bol od 9 do 6, potom sa trepat na privat, odtial do tesca na nakup, cakat 30 minut na mhdcku, lebo pri jednej zastavke na mna cudne pokukoval jeden ciganik, tak som sa bal znasilnenia, doma varit jest a konecne teraz si po celom dni mozem az lahnut a nic nerobit
aj ked len na chvilu, lebo mi treba citat na zajtra do skoly texty a hladat si zdroje na prace
Môže byť...
že ti už chýbam