noo komu sa chce moze napisat aky bol jeho dnesny den...no ja napriklad som bola byciklom na jazere,ktore je dost daleko a som utahana jak kon ....ale fajne bolo....a co vy???
prave som rpisla po 7 hodinach z roboty, kde som celyy cas pocuvala pri pokladni piiiip piiip piiiip piiiip:d uuzasna zaaaabava, vam poviem cize tento den nic moc
Som spala skoro cely den tak sladko a mama ma zebudila Barbora co to mas za bordel?.. boze ty si leniva a co si svina?! ..To ako milujem vzdy mi to pripomenie ked spim
No aj som išla do mesta na 50% zľavy v Sixe ale nakoniec som si nič nekúpila ... potom do Tesca - pizza hut a cola a este pred tým zmrzka a potom po meste potoooom na briku a na Terasu a vonku ešte s kamoškami čo s nimi aj v meste a s kamaratmi inak to je všetko
ja som mala celkom dobry aj ked s obedom sa mohli trochu potrapit vzhladom k tomu ze mam meniny, inak super a ties som sa bola trochu previest na bicykli ale daleko sme nezasli
ja sm dnes vstal asi o 11tej najedol sm sa pokvasil sm chvilu na nete...porysoval sm cosi na pc a isiel sm o 13 tej vonku ze na hodku o pred 6 tou sm sa vratil domov a presedel doma az do 21vej a isiel sm von a ked sm vonku zistil ze je zima a ze nikoho vonku neni tak sm sa vratil asi po hodine domov a presedim zbytok vecera tu na birdzi a okoli...
tuny, bola som si vybaviť papierik, že som jej čestný študent. bola už ogrcaná, práve ju čistil školník, takže nemala som zapotreby pridávať mu prácu (konexie na vyšších miestach sa vždy zídu).
Práve som sa najedol, po 11 hodinách ťažkej manuálnej roboty (s obedňajšou prestávkou cca 1h) som došiel domov (našťastie autom a nie na bicykli, ako zvyknem) a som totálne vyčerpaný a ruky mam zodraté (vďaka môjmu šťastiu)... No nesťažujem sa, žijem a to je hlavné Ale ináč to bol celkom v pohode deň
ja som bola vonku s kamosom..a som rada, lebo som si konecne utvrdila nazor v tom, kto je naozajstny kamos a kto bol falosny...a okrem toho som sa dneska oficialne odzamilovala cize skvely den
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
krom volnej soboty
a inak, celý deň som furt dakde behala.
a BOLA SOM V ŠKOLE!!!
A čo tam?
Ja som mal ako dieťa sen cez prázdniny sa vlámať do školy a poničiť ju ...
ja sm dnes vstal asi o 11tej najedol sm sa pokvasil sm chvilu na nete...porysoval sm cosi na pc a isiel sm o 13 tej vonku ze na hodku o pred 6 tou sm sa vratil domov a presedel doma az do 21vej a isiel sm von a ked sm vonku zistil ze je zima a ze nikoho vonku neni tak sm sa vratil asi po hodine domov a presedim zbytok vecera tu na birdzi a okoli...
tuny, bola som si vybaviť papierik, že som jej čestný študent. bola už ogrcaná, práve ju čistil školník, takže nemala som zapotreby pridávať mu prácu (konexie na vyšších miestach sa vždy zídu).
Noo jo, verím, že všetci predstavitelia si živo pamätajú každého, kto im neovracal školu a budú mu za to do smrti dlžníkmi