snažila som sa zachraňovať. A vybavovala byrokraciu. A čakala. Skladala loďku z papiera. Spala. Podávala malému chlapčekovi padnutú hračku a ten sa na mňa pozrel ako na bôžika A kúpila spolubývajúcej fidorku, aby nebola smutná.
dnes som mala fajn den, rano sme vstali s drahym na vrtanie a brusenie pod oknom , urobili si caj, isli sme do ikey a inych pdobnych srand na nakup nejakeho nabytku co potrebujeme do domacnosti, volali mi asi z troch firiem ci mozem sa odstavit na pohovor, dohodla sa s kamoskou ze ma pride kuk zajtra, poskladala si novy nabytok, poprehadzovala usporiadanie v jednotlivych izbach v dome, vypulirovala ho a teraz si lezim na gauci a premyslam ze pojdem si aj citat, ako zvyknem pred spanim ale asi este pred tym dam salku caju
ráno pohodička s kolegyňou na káve, potom práca, večer strávený s priateľom a kamošmi a potom ešte večer s priateľom.... no parádny deň. snáď by takých bolo viac.
V divadle na jednom projekte, potom s Marien na pive, neskor u tety. Konecne som si zaplatila fakturu z T-Mobilu. A cely den som picovala na skolu, lebo sme v nej aj cez víkend.
O šiestej ráno ma po štyroch hodinách spánku zobudilo slnko, uvedomila som si, že ležím na parketách, vyliezla som zo spacáku, osprchovala sa, vypila pollitra vody, vychystala sa a zabuchla za sebou dvere, kým bratranec, jeho frajerka a pes dˇalej spali; nastúpila som na vlak domov do BA, išla som po kamarátku, ktorú som so sebou zobrala na prednášku, raňajkovali sme nanuk a rozprávala som jej o včerajšom výlete do pezinského parku, hraní pravdy-odvahy a víne.
mám 3 dňové branné, čiže som zomierala na slnku, určovala azimut, strieľala zo vzduchovky a hádzala granátom a teraz sa cítim ako sračka, takže idem spať
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
kam na to chodis...