nič mi ho nepokazilo.. predsa len zasa motivačný opar zo mňa zliezol a zasa ma nič nebaví, nenapĺňa ale tak myslím si že keď si nájdem konečne brigádu (musim sa donútiť odložiť hrdosť na poličku a pýtať sa rovno do podnikov ) tak nabehnem zasa do toho môjho friškého produktívneho kolobehu kde nebudem mať čas filozofovať nad blbosťami
pokosila som strašne veľa trávičky, vozila som sa na motorke ako taký pán, napapala som sa dobrého jedla ako taká sviňka a momentálne mi je dosť že NAPIČU.
celý posratý deň som sa so spolužiakom trápila nad sprostým graf sitom a vytváraním potrubnej siete pre ropu, ktorý v podstate viedol k tomu že sme sa začali hrať piškvorky. požierali sme všetky sladkosti aké len existovali v dome a keď odišiel som si bosá behala po tráve s New Horizons v ušiach. a k večeru mi drbká z práce a všetkých tých štátnicových otázočiek.
Čo ti ja viem , nejak ma to moc v poslednej dobe netrápi , jediné na čo sa momentálne sústredím je vlastne pracovanie na sebe , dnes bol beh , zajtra posilka , a potom zas beh ... Momentálne nemám moc zaujímavý život , nemám naň totiž ani čas , ešte aspoň 4 mesiace .
celkom fajn. škola ma nasrala dnes, ale mojito po dlhom čase to vynahradilo+ som ešte stále happy z počasia a dnes bol krásny deň na dĺĺĺhúú prechádzku.hmm, lepšie ako fajn
ráno ma zobudil telefonát z práce, že dnes nemusím chodiť.. trocha som sa učila, naplánovala som si kopu vecí na leto, potom som sa konečne po 2 mesiacoch dočkala videoklipu ktorý je úúúžasný, a ako bonus mi Matthew Bellamy tweetol (no čo, tak sa z toho teším!) potom som šla na chvíľku za kamošom do parku, teraz som prišla a idem sa tešiť
super .. dostala som A-čko zo zápočtu kostry človeka, potom som stretla bezdomovca, ktorý ma poprosil,či mu neobviažem ruku,lebo spadol. potom sme zafajčili, pokecali a nakoniec som mu kúpila jedlo a pitie
po 16tich hodinách v robote som sa veľmi zle zobudila, bola som odutá a nepríjemná a mala som zlosť na celý svet a celý deň ma sprevádzalo nutkanie na zvracanie večer som išla na wellness a po 15 minútach vo fínskej saune sa nutkanie premenilo na realitu a odvtedy mi je dobre
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
54 komentov
ale neučili sme sa
je to az divne.
a aspon tkaa sebarealizácia, v rámci možností
na zastávke mhd som sa tvárila, že čakám na električku
a potom som si spomenula,že som dnes ešte nejedla a tak som sa pre istotu strašným spôsobom prežrala
ráno ma zobudil telefonát z práce, že dnes nemusím chodiť.. trocha som sa učila, naplánovala som si kopu vecí na leto, potom som sa konečne po 2 mesiacoch dočkala videoklipu ktorý je úúúžasný, a ako bonus mi Matthew Bellamy tweetol (no čo, tak sa z toho teším!) potom som šla na chvíľku za kamošom do parku, teraz som prišla a idem sa tešiť