Až na to že som ráno ledva stihla do školy načas, naspäť som zmeškala bus a že mi neplatila kreditka v Tescu a jeden týpek za mnou tam pičoval celkom fajn.
Skvele otrasny. Zakon schvalnosti - rano mi musel zhoreť ksicht z neznamej alergickej pričiny aby som si zajtra mohla užiť Viedeň s ksichtom ak paradajka...
ráno bol úžasný, vstala som úplne svieža, príjemná sprcha, chutné raňajky, úlety fantázie, ráno bolo teplé, ale v škole sa skočila sranda a 4 písomky + skúšanie na všetkých 5 hodinách dačo. Z toho z jednej písomky mám 1, z jednej 2 a ďalšie ešte neviem ale litiku som určite zvorala a potom keď som prišla domov bol už deň oveľa lepší, oddych pri telke a pc a potom na doučko a do mesta na vianočné trhy sme šli ale bola riadna tlačenica a potom do kníhkupectva kúpiť kalendár na 2011 a puzzle a vrátila som sa pred hodinou. Skvelý deň!!
krásny ako moja riť hlavne keď mi volal cudzí chalan a nútil nás ísť na byt a ked ma obchytkával Muchas gracias kubánčan bolia ma nohy jak šlak ale ujo má skvelé schody a chvalabohu že ich už nikdy neuvidím
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
38 komentov
Ďalej som skoro na spolužiakovy zlomila svoj zošit (taký blok) pretože ma už dlhodobo provokuje.
A teraz upratujem a vyhadzujem čo sa dá
čo tvoj deň?
Na obed prešiel výraznou zmenou k lepšiemu.
Poobedie sa nesie zatiaľ v znamení sedenia v knižnici a zúfalstva
Večer bude dúfam pokračovať opäť pozitívne
nieco som sa naucil a prepocital (v pondelok pisomka)
a teraz mrvim na PC a cakam co prinesie vecer