@semhamforas v mozgu nastavaju pri tych drogach naozaj silne reakcie neviem co je na tom take nemozne ....cital som ze niekto nabuchal martinku z turca az to je humorne a skoro nemozne ....ale predsa
mala som halucinácie Realita : Sedela som na stoličke na mne spal kamoš a ja som nemohla zaspať tak som ho hladkala A zrazu : LSD : vidím holuby , veľa holubov ako su na zemi a dobkaju zrazu sa objaví kamoš ktorý po mne išiel a vidi nas spolu A približuje sa a potom zavirem oči a vidim ako mi niekto hodí pixlu so ztelenou farbou a oranžovou do oči , teda vyleje tie farby na mna, musela som otovriť oči lebo sa to nedalo vydržať . No videla som toho kamoša ako ide ku mne a plače lebo ja som tam s iným haha a potom zasa tie holuby ako dobkaju boli to bomby rozhodne si to ešte dám
nechce sa mi rozpisovať,aj tak ti to za chvíľu zrušia.ale nič megazábavné len normálne zrakové halucinácie typu prebublávanie,farebný film v červenej lampe,eqalizér z pukliny v stene..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
Bolo to veľmi psychotické.
Hralo tam..
LSD je posledný halucinogen z tých známych čo som nemal, ale dobehnem to
@koala2 a o čom ty točíš? Veď ja dobre viem že to možné je.
hhh to muselo byť fajneee
tráápny
ale tam ide skôr o niečo iné ako o haluze.