Bol som behať a zastavil som sa pri psovi, ovčiak, hladkal som ho a potom som behal ďalej. Takže dobrý, pesovia sú fajn. Chcel som sa ešte ísť spýtať na ZUŠ, či by ma tam vzali, ale nevyšlo.
@ye6xncvl Vždy som chcel chodiť na klavír, len nikdy na to neboli peniaze, aby som mohol hrať aj doma a venovať sa tomu. Tak by som si to chcel splniť, keďže už by sa dalo, nech ma aspoň nejaké základy naučia.
Dnes som zistila ze uz je leto lebo som po dlhsej dobe vysla z mojej chladnej izby von na viac ako 2 minuty (cesta do skoly) a v inom case ako o 5 rano ...takze horuci
hej vieš čo dobrý stále sa teším z B a B na posudkoch z BP a zisťujem že malokto zo spoluziakov je na tom lepšie a práca ide celkom od ruky, šéf zatial nehucal ze uz to potrebuje mat hotove... len keby tu nebolo milon stupnov
takéto fórum je tu založené vždy len keď som v práci a tak stále píšem len o tom, aký som mala nudný pracovný deň a ani teraz to nebude inak kvasím v robote a čakám kým budem môcť ísť domov ....ale radšej napíšem o včerajšom dni, bo to som cestou z práce stretla kunu a zachránila som malú roháčku ^^
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov