veľké okná, priestranné izby s vysokými stropmi a buď taký starý štýl britský - drevený nábytok, hnedý koženný gauč, aj doplnky ale nie moc a žiadne porcelánové bábiky ani nič podobné. alebo potom minimalizmus, základné farby, geometrické tvary
z antiky takýto, len by to mohlo byť o niečo svetlejšie.. inak sa mi páči moderný štýl, veľké priestory, obrovská knižnica, francúzske okná + vaňa na nožičkách it is like a dream
Páčia sa mi staré domy a budovy. Čo sa interiéru týka, som dosť nerozhodná, na jednej strane je mi sympatický jednoduchý severský štýl a na strane druhej trochu orientálne zariadenie, ako v čajovni
@luc.ka to drevo je nádherné. Zaujímalo by ma, čo na to dávajú aby to stále ostalo také pekné. Robím s drevom, a z vlastnej skúsenosti viem, aké ťažké je uchrániť takéto priečelie domu pred pôsobením poveternostných vplyvov, ale často vidím v Môjdom alebo iných časopisoch drevené prvky a všetci to majú také, ako keby to práve postavili.
Citim sa menejcenne, lebo nerozumiem skoro ziadnemu z vyrazov ale pacia sa mi vysoke stropy, a velke presklene plochy, teda nemusia byt az take velke, ale nech je v byte pekne svetlo. Svetle parkety, cierny gauc, a nabytok ladeny skor do tmavych farieb.Kebyze mam vysnivany dom aj so zahradou tak by som mala aj bazen a trampolinu
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
49 komentov
príroda je môj domov, priznávam s rukou na srdci, kamoš.
a inac talianske typy modernych domcekov
a ani toto svedske nevysiera zle
Zistila som, že čím ďalej, tým viac sa zbavujem "lapačov prachu" z mojej izby .. teda myslím tým rôzne nepotrebné predmety
(v izbe motorka vlastne izba ako dielna )
..kvak..
Zvnútra holé nič:
a výhlad budem mať na toto
z antiky takýto, len by to mohlo byť o niečo svetlejšie.. inak sa mi páči moderný štýl, veľké priestory, obrovská knižnica, francúzske okná + vaňa na nožičkách it is like a dream
alebo niečo takéto familiárne
deviate poschodie
severozápadná orientácia
zariadenie žiadne
snáď zelený koberec
tak daj do google
Každopádne nech je to útulné.
tak treba sa starať, ja by som si do exteriéru drevo nedala... ale je to veľmi efektné a inak... kde berieš istotu, že je to natural drevo?
Mal som na mysli hlavne fotky domov, na ktorých je už vidieť, že dlhšiu dobu stoja, na tomto obrázku zrovna nie.
Prečo by si nechcela v exteriéri drevo? Z čoho budeš mať pergolu na terase?
a neviem, z čoho je to priečelie, ale tak už som videla toľko napodobenín dreva.... ale veď pokiaľ to vyzerá dobre, tak proti tomu nenamietam.
» www.homesresult.com/2011/04/the-mod...
» www.google.sk/imgres?q=maly+r...
@divna
krásne!
Alebo takýto dom:
A páči sa mi rustikálny nábytok. A som zaťažená na starožitnosti.
niekde s chladym podnebim, pri jazere a lese, sklo, kov, ciste linie, tmave farby