chýba ti tam Punk! a DnB! ... a pre mňa sú naj Paramore ... a počúvam vela kapiel ako napr. Rise Against, The Used, Korn, My Chemical Romance, Three Days Grace, Slipknot, Blink182, Sunshine, Kabát, Kings of leon, Nirvana, Rybičk48, Mandrage, Versaemerge, AC/DC, ... a tak ďalej
zboznujem BFMV, potom sa mi celkom paci Ax7, Nightwish, Within Temptation, Dragonforce a potom taka metalova klasika (stary Black Sabath, Iron Maiden a Metallica aj ked tieto nepocuvam az tak aktivne ) jo a z rocku AC/DC
yes ! opäť ďalší dinosaurus, čo sa zasekol niekde v 90tych rokoch... ľudia, keď už zakladáte takéto superoriginálne ankety, aspoň si spravte prehlad, aké žánre existujú DNES
a k otázke - pre mňa > Drum & Bass (snáď všetky odnože), autonomic / ICM / microfunk, vocal /progressive trance... a kopec ďalších...
rock, grunge, punk-rock, indie rock (nirvana, foo fighters, green day, sum 41, the hives, arctic monkeys, the fratellis, seether, jimi hendrix, pearl jam...)
Poriadny death, deathcore nikdy nezaškodí, ale aj reggae odreagovačka často dobre bodne, občas hardstyle, samozrejme starý rock n roll...aaaa všelijaké iné podskupiny v týchto rovinách.
@26@sasi2680 hehe, classic každopádne myslím, že nový album bude minimálne taký dobrý jak toto... zvlášť sa teším na songy Meteorites a Had a Little Fight... nenormálne veci...
@mayo tak ja nepocuvam len prudko komplikovanu hudbu... obcas treba vypnut pri blbostiach (bruno, ddm) ale za ostatnymi si stojim, bo robia dobru hudbu vo svojom zanri☺
@goth okrem toho že už som ho 13. marca mal ripnutý v kompe (15. vyšiel)... celkom fajn albumček. Už síce nemá taký švih a energiu ako mal napríklad Unraveling alebo Siren song of the counter culture... ale dajme tomu Stále sú to oni
@mayo tak ty sa pytal, preco tam nemam nieco sofistikovanejsie hej, o hudbe sa da dost polemizovat, nie len o tej popularnej. velmi castym zvykom pozerov je chvalit sa obskurnymi skupinami. vsimni si to, taki ludia ti vymenuju 100 kapiel o ktorych si v zivote nepocul a tvaria sa, aki strasni hipsteri su a aky maju vycibreny vkus. akoby pocuvat nezname kapely automaticky znacilo, ze su dobre. aj ja mam kopu takych, ale nechcem byt, ako oni. preto spravidla vyrukujem s tym najkomercnejsim, co doma mam, a potom sledujem, ako sa bavia. nasledne ich znicim nejakou poznamkou, po ktorej im dojde, ze o qalite nemaju sajnu
@mayo aj ja by som bola rada, keby sa niekto obul do MTVčka... tie reality show sa už nedajú počúvať...
mne sa napr. nechce rýpať v jútube, lástefem, a neviem akých wikipédiách a hľadať niečo nové, neopočúvané, zaujímavé, obohacujúce. by som bola najradšej, keby mi tak okolo hlavy znela večne nejaká dobrá hudba
tak si rada kuknem tvoju fejzbúkovú wall, aj pohodový výber si rada prejdem a vyselektujem pre mňa vhodné, a potom pochopiteľne vždy s napätím očakávam nový hit od kristínky...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
56 komentov
a Disco (Pitbull) to je taky DISCORAP
» www.lastfm.de/user/Mielikkiii...
Cradle of Filth, Opeth, SOAD = ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
a teraz vazne, ja pocuvam vacsinu veci, nemusim moc trance, house a tomu podobne odrody, inac sa v mojom kompe najde asi vsetko
tanecny pop, alternativa
lady gaga, bruno mars, diddy dirty money, kanye west, ariel pink s haunted graffitti
zboznujem BFMV, potom sa mi celkom paci Ax7, Nightwish, Within Temptation, Dragonforce a potom taka metalova klasika (stary Black Sabath, Iron Maiden a Metallica aj ked tieto nepocuvam az tak aktivne ) jo a z rocku AC/DC
a k otázke - pre mňa > Drum & Bass (snáď všetky odnože), autonomic / ICM / microfunk, vocal /progressive trance... a kopec ďalších...
» www.last.fm/user/Bonnit-S...
a ty moj?
a o tých kvalitných v rámci pop žánru by sa dalo tiež polemizovať
nikdy u mňa neplatilo, že čím neznámejšie tým lepšie
práveže, ja by som bol veľmi rád, ak by MTV upravilo dramaturgiu
mne sa napr. nechce rýpať v jútube, lástefem, a neviem akých wikipédiách a hľadať niečo nové, neopočúvané, zaujímavé, obohacujúce. by som bola najradšej, keby mi tak okolo hlavy znela večne nejaká dobrá hudba
tak si rada kuknem tvoju fejzbúkovú wall, aj pohodový výber si rada prejdem a vyselektujem pre mňa vhodné, a potom pochopiteľne vždy s napätím očakávam nový hit od kristínky...
Caleb!!!!