Niekedy som sa to pýtala ľudí, a čudovala som sa, prečo odpovedajú "všetko čo sa mi páči", spýtala som sa ich na štýl hudby, oni nevedeli odpovedať... teraz som na tom rovnako, počúvam Rock, Indie Rock, House, Trance, Dubstep, Pop, niekedy Punk, Country a niekedy aj Klasiku (Mozart atď..) ... našla som zmysel vo všetkých štýloch.. Reggae síce nie pravidelne, ale keď to niekto počúva, rada sa pridám...
Uznám, keď niekto povie, že Klasika je blbá, stará, a pre dôchodcov... ale ja tam vidím veľa harmónie..
Uznám, keď niekto povie, že Rock je trieskanie do bicích a hlúpe výkriky, ale ja tam vidím hodenie všetkých problémov za hlavu..
Uznám, keď niekto povie, že House sú len dookola sa opakujúce tóny, ale ja tam vidím úžasný rytmus, ktorému moje telo neodolá a pridá sa..
Uznám, keď niekto povie, že Country je vidiecka hudba, ale ja tam vidím nekonečný optimizmus a vždy ma rozosmeje..
↑ Moje názory na niektoré ROZDIELNE štýly, asi sa pýtate, kde som vynechala Hip Hop alebo Rap... dôvod je ten, že v tých štýloch nikdy nestíham slová piesne a preto si nemôžem ani sánku otvoriť.. Ok, v Dubstepe a Techne toho veľa nieje, ale tam je ten hlavný rytmus.. disappointed:niežeby v R&B nebol, to je.. )
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
46 komentov
teraz sa nemôžem k ničomu prihlásiť!!!
a pre zakladatelku : go kill yourself toto určite nieje kurva heavy metal!!!!
Black Veil Brides,Bring Me The Horizon
v podstate to čo sa hrá na E2
Počúvam RAP a som na to hrdá
pre zakladatelku ešte lebo mám dobrú náladu
hardcore bone-crunching mayhem psychadelic sexfunk from heaven!
2. Trance
3. Trance
4. Trancovy Dubstep
5. Trance
6. Electro House
7. Drum'n'Bass
8. Hardstyle
9. Nejaky ten Rock
10. Zopar slovenskych songov ako napr IMT Smile
11. R'n'B / vynimocne nejaky popshit
nenavidim, zabijal by som ked to pocujem:
1. HipHop/Rap (hlavne slovenske kokotiny typu rytmus, ego, spirit)
2. Techno
3. Death Metal
4. Ludovky, obzvlast madarske
5. Chrapcanie toho skurveneho ventilatora v mojom Fortrone, uz ma to dozralo, v pondelok ho vymenim za tichy gelid 120mm ovladany termoregulaciou
kedže nemám 18, a nemôžem si kúpiť, ale je to na dobrú vec !
...potrebujem to na likvidáciu blbých dievčatok ( Vikuušíčqiek Biebbs Sixxových a iných )
...ktoré tvrdia že počúvajú Black, Death...ked sa spýtam, čo za kapely, povedia že Black Veil Brides, a podobné
@lilith6 zas povedať že death a black a toto ti kúpim rovno rpg
ale taký poriadny :3 a nie také pičovinky čo sa hrajú po rádiách.
Uznám, keď niekto povie, že Klasika je blbá, stará, a pre dôchodcov... ale ja tam vidím veľa harmónie..
Uznám, keď niekto povie, že Rock je trieskanie do bicích a hlúpe výkriky, ale ja tam vidím hodenie všetkých problémov za hlavu..
Uznám, keď niekto povie, že House sú len dookola sa opakujúce tóny, ale ja tam vidím úžasný rytmus, ktorému moje telo neodolá a pridá sa..
Uznám, keď niekto povie, že Country je vidiecka hudba, ale ja tam vidím nekonečný optimizmus a vždy ma rozosmeje..
↑ Moje názory na niektoré ROZDIELNE štýly, asi sa pýtate, kde som vynechala Hip Hop alebo Rap... dôvod je ten, že v tých štýloch nikdy nestíham slová piesne a preto si nemôžem ani sánku otvoriť.. Ok, v Dubstepe a Techne toho veľa nieje, ale tam je ten hlavný rytmus.. disappointed:niežeby v R&B nebol, to je.. )
DLHÝ TEXT, ALE STOJÍ ZA PREČÍTANIE....