metal emo punk hardrock numetal neopunk a ja neviem co este patri medzi rock
tak to wau, ale skôr sa stotožňujem s @16
keď si tu tie elektrosračky tak rozpísal, tak hento vyššie zhrnúť pod rock a potom spraviť možnosť "rock/pop/dychovka", čo sú úplne odlišné veci..
z uvedených možností asi iba DnB (aj to už veľmi pomálu), potom pop, keď mám zapnuté rádio a najviac rock vrátane všetkého, čo si ty pod to zhrnul a ďalších iných subžánrov, ktoré sú opomenuté
ale tu nejde o to, akych ludi ty poznas xD
ja poznam jednu jedinu osobu, kt. pocuva nieco na ten elektro styl, inak vsetci v mojom okoli punk rock metal
cela tato anketa + jej moznosti su jeden velky @23
Nehovoriac o tom, že takáto otázka je tu každú chvíľu, sú tie možnosti mimoriadne odveci, takžé mi neostáva nič iné, len napísať moje obľúbené
hardcore bone-crunching mayhem psychadelic sexfunk from heaven!
počuvam všetko čo ma zaujme na 1x....a neriešim,že "toto je rock tak toto nebudem počúvat"....pocuvam Lanu Del Rey,Kontrafakt,Marilyn Manson,Nirvana,Ellie Goulding atd....kazdy ma nejaký dobrý song
@kakofonicka ale mna rock nezaujima ani pop dychovka ludovky a podobne radiove sracky to ze niektop take styly pocuva je jeho problem mna to jednoducho nezaujima
nikdy nepochopim zmyslu takych ankiet... na svete je asi 1000 hudobnych stylov a tym sem das 10. to jak keby si dal anketu ze ako sa volate a do nej 10 moznosti
no rádiá sú vážne plné rocku, dychovky a ľudoviek (okej, rádio Patria neberiem do úvahy, lebo ho ani nechytám).. ty buď ani nemáš predstavu, čo to je rock, metal, hardcore, post-rock (inak keby hrajú post-rock v rádiu, tak to rádio asi počúvam nonstop), ale tak také to diskotékové techno ti hrajú aj na takom funrádiu, kdežto ja som tam svojich milovaných alexisonfire nepočula ani raz
@kakofonicka ked som mal 15 pocuval som numetal neopunk a grunge takze troska presdstavu mam. radio som nezapol uz 15 rokov, ale pochybujem ze by na funradiu pustali elektronicke veci. ak tam pustaju tak maximalne nejkay komercny pop s prvkami elektra.
nie, nie je to komerčný pop s prvkami elektra, zasa taký laik nie som, bohužiaľ som bola svedkom, že v sobotu či piatok večer (neviem presne aký deň) tam hrajú takú tuctucovinu, čo je fajn na to, aby si si hodil éčko a a trmácal sa do toho .. mám rádio v sprche, tak som to tam nie raz počula.. odkedy som to párkrát započula, tak sa snažím sprchovať do nejakej ôsmej večer
@kakofonicka ale house ma dost daleko od tuc tuc tuc to len musis spomalit vnimanie a prezivat to ako celok. house je velmi melodicka optimisticka hudba ktora ti dava energiu.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
42 komentov
ale na mňa sa to hodí presne skoro...
a RADŠEJ budem dychovku počúvať ako hento
a metal bol prečo opomenutý?
urcite taky metal a punk su rozsiahlejsie zanre plne subzanrov ako toto a zasluzili si osobitne priecky
najviac? netuším.
tak to wau, ale skôr sa stotožňujem s @16
keď si tu tie elektrosračky tak rozpísal, tak hento vyššie zhrnúť pod rock a potom spraviť možnosť "rock/pop/dychovka", čo sú úplne odlišné veci..
z uvedených možností asi iba DnB (aj to už veľmi pomálu), potom pop, keď mám zapnuté rádio a najviac rock vrátane všetkého, čo si ty pod to zhrnul a ďalších iných subžánrov, ktoré sú opomenuté
ja poznam jednu jedinu osobu, kt. pocuva nieco na ten elektro styl, inak vsetci v mojom okoli punk rock metal
cela tato anketa + jej moznosti su jeden velky @23
rock popa dychovku do jednej možnosti...
hardcore bone-crunching mayhem psychadelic sexfunk from heaven!
ked hovorim o tanecnej hudbe mam namysli taketo:
alebo
a ten postrock sa mi tiez celkom pozdava :letim:
a nerob mi chute na kolesa heeej?