no a k teme, paci sa mi asi taky aky mam tj. vsetko biele, bezove, staroruzove, golieriky, maslicky, kratke saty, strihy do A, obrovske svetre, uzke rifle, pasove sukne, cierna-zlata, vysoke opatky, kvetinky, srdiecka...
ale dnes som bola napr. presne takto aj take nalady obcas mam ^_^
ale co sa mi poslednu dobu fakt vyrazne zapacilo je toto. obycajny cerny top, tato konkretna tweedova sukna, listova kabelka a suede over the knee boots. je to jednoduche ale uplne sa mi to paci.
@12@13 su top... saticky, sukne zenske veci. zlate, cipkove, kozenne mam rada, staroruzove, biele, cervene... ale aj pohodlne pekne teplacky a take sportove sede je top
Zensky a vyzrety, minimalisticky a cisty a elegantny
a infantilne tricka v saku .D
Nenavidim dotrhane rifle
nevkusnu a gycovu kombinaciu vzorov, farieb a potlaci
leopardy a ine zvery
ciernu na velkej suvislej ploche
helouvinske kostymy bez ohladu na rocnu dobu
škoda že teraz kde som je všetko v kopcoch a chodniky tu su viac ako katastrofálne, a kým prídem do školy tak to je ako výstup na dumbier.. takže sa teraz povacsine obliekam dost žochársky :/
V pslednej dobe sa mi prestavaju pacit balerinky a holdujen najma opatkom (co sa tyka topanok)
A co sa tyka oblecenia mam rada uzke rifle (mam jedny boyfriend dziny iba ale tie milujem , svetriky, tielka.. mikinu nosim len jednu.. a mam asi trilion suknina siat len skoda ze v zime je v nich zima
neni som velky zastanva tenisiek, mam asi dvoje aj tie su s kvietkami a biele a bledo zlte.
Takze tak.
paci sa mi moj styl, aj ked chcela by som mat este viac odvahy a nosit veci na ake su na nasich uliciach neni zvyknuti, ale tak pomaly sa k tomu dostavam.
na inych zenach mi pridu pritazlive obtiahnute veci, opatky spravna kombinacia materialov a farieb no a samozrejme k tomu dobra postava, vlasy a makeup.
Tričko nejakej dobrej kapely, klasické starodávne rifle (nie napodobeniny čo sa kupuju u čiňana, kožená bunda alebo taka tá kaki zelená jak to teraz nosia všetci a creepersky alebo nizke čierne martensky.
trochu takého hipster štýlu, veľké košele, veľké mikiny, conversky, vans-ky, teraz sa mi začali celkom páčiť aj new balance tenisky, alebo vysoko pásové kraťasy a do toho nejaké obrovské voľné tričko a nadkolienky, a parka samozrejme
ku každej sa hodí niečo viac a niečo menej a potom sú ešte také čo si myslia, že to čo majú sa im hodí ale neriešim to. Keď je žena šťastná, všetko je v najlepšom poriadku
ooo toľko veci čo sa mne lúúbi
šaty-či už obtiahnuté alebo také tie áčkové to ist platí aj pri sukniach, kraťase s rôznymi silónkami +podkolienky nadkolienky musia byť, rôzne tričká, oversize svetre, kľudne aj mikiny, kvetinkové topy conversky,vansky najlepšie ked najdem také vysoké mega boty na jesen tak aj v tych budem chodit a ak sa niekedy naučim chodit na lodickach tak tiez si ich mozno niekedy dám páči sa mi z rôznych štýlov
Máš nejaké oblečenie, ktoré ti len zaberá v skrini miesto a nenosíš ho? Osloboď svoju skriňu na » oslobodskrinu.sk/... Alebo ju chceš oslobodiť niekomu inému? Vyberaj z viac než 1300 výhodných a zaujímavých ponúk!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
56 komentov
» www.pinterest.com/kabmot/women-st...
ale dnes som bola napr. presne takto
aj take nalady obcas mam ^_^
niečo na podobné spôsoby
goo.gl/tzWl3T
:3 :3
a infantilne tricka v saku .D
Nenavidim dotrhane rifle
nevkusnu a gycovu kombinaciu vzorov, farieb a potlaci
leopardy a ine zvery
ciernu na velkej suvislej ploche
helouvinske kostymy bez ohladu na rocnu dobu
( Pohroma. lol
Len nech sa prosím nepremaľuje a je sama sebou...
čierna, čierna, čierna , trošku sexy, elegantne, opätky.
škoda že teraz kde som je všetko v kopcoch a chodniky tu su viac ako katastrofálne, a kým prídem do školy tak to je ako výstup na dumbier.. takže sa teraz povacsine obliekam dost žochársky :/
A co sa tyka oblecenia mam rada uzke rifle (mam jedny boyfriend dziny iba ale tie milujem , svetriky, tielka.. mikinu nosim len jednu.. a mam asi trilion suknina siat len skoda ze v zime je v nich zima
neni som velky zastanva tenisiek, mam asi dvoje aj tie su s kvietkami a biele a bledo zlte.
Takze tak.
na inych zenach mi pridu pritazlive obtiahnute veci, opatky spravna kombinacia materialov a farieb no a samozrejme k tomu dobra postava, vlasy a makeup.
najradšej by som obliekla trochu ako bezdomovec
a nemám rada ked je aj spodok tmavy aj vrch
pre mňa musí byť jedno z nich svetlé a ani sa mi nepáči ked je aj vrch velký aj spodok velký
akože ak nejaké boyfriend džíny tak k nim niečo obtiahnuté a ak je volné tričko tak obtiahnuté nohavice musia byť
a farby- čierna, šedá, biela, béžová, červená a ked sú rôzne fraby spolu pekne zladene
Nápadité kombinácie a zaujíavé materiály
Zemite farby, uniformita, kvalita nad kvantitou, jednoduche/ziadne vzory, minimum doplnkov. Mne sa iny styl obliekania ako tento nepaci
šaty-či už obtiahnuté alebo také tie áčkové to ist platí aj pri sukniach, kraťase s rôznymi silónkami +podkolienky nadkolienky musia byť, rôzne tričká, oversize svetre, kľudne aj mikiny, kvetinkové topy conversky,vansky najlepšie ked najdem také vysoké mega boty na jesen tak aj v tych budem chodit a ak sa niekedy naučim chodit na lodickach tak tiez si ich mozno niekedy dám páči sa mi z rôznych štýlov