Svoj styl menim podla nalady.... Idem von medzi kamosky hoperky a spravam sa ako hip-hoperka. Som s kamoskou ktora sa oblieka hippiees a som hippiees. Hudbu pocuvam tiez podla nalady a obliekam tiez. Aky som ja vlastne styl?
@gothicpoethic rada by som mala... Aby ludia vedeli aka som nie "pozor ide ta co je vzdycky ina dneska je mozno s Predatorom alebo Votrelcom a zase sa bude opicit"
ja som pocas zivota nikdy nemal styl.. niekedy na prahu 15ky som zacal nosit tricka s mojimi oblubenymi kapelami a presadzoval som ciernu farbu, ale to z lasky k nej.. napriek tomu som nosieval aj kosele inych farieb, da sa povedat, ze som vzdy inklinoval k rocku ci metalu avsak, vzdy som bol jaksi sam sebou a nepotreboval som sa zaradovat..
štýl... ktorý kokot to vymyslel... každý človek na tejto zemi má iný štýl, ja osobne keď som konečne spoznala samú seba som pochopila, že môj štýl je ten prírodný... a radím ti, jeb na svoje kamošky zmanipulované dobou a rob to, čo cítiš a nie to, čo ti radia ostatný. krásny deň a škoda, že si nedáš rady.
aj ja mám takú kamošku... robí všetko preto, aby zapadla...nemá vlastný štýl, nápady, nič...silou mocou sa musí niekomu podobať... robí to, čo ľudia v jej okolí.. ak zmení prostredie, automaticky je z nej iný človek... a príde mi to občas fest trápne...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
to mi je teda štýl CTRL+ALT+C ....