to podľa toho že koľko do toho chceš investovať jedno ti ale poradím ak sa nechystáš dať do toho dosť, tak nekupuj žiadny mne sa totiž pokazil a narýchlo som si kúpila Galaxy S-ko, a to je totálne na piču
z tohoto ani pán boh nevie čo za mobil chceš...OS, cenový strop, značka....
Kedže si mala Ace, predpokladám že high-end (rozumej najlepší mobil od výrobcu) si nezoberieš. HTC Desire 500 má 8 mpix foťák výbornej kvality ktorý veľmi vychvaľujú takže tu máš moju radu A ten mobil je aj strašne krásny, špeciálne v bielo modrej variante, takže môžeš aj frajeriť pred spolužiačkami
tiež by ma zaujímalo, koľko peňazí si vlastne ochotná investovať a čo okrem "dobrého foťáku" od toho chceš.
aj keď nechápem, načo je komu "dobrý foťák na mobile", ja mám 14 Mpix klasický foťák, stál 80 eur a mám 10x krajšie fotky, ako z hociktorého mobilu. keď chcem pekné fotky, tak si na to pre boha predsa nekúpim mobil.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
-Nokia Lumia 1020
Kedže si mala Ace, predpokladám že high-end (rozumej najlepší mobil od výrobcu) si nezoberieš. HTC Desire 500 má 8 mpix foťák výbornej kvality ktorý veľmi vychvaľujú takže tu máš moju radu A ten mobil je aj strašne krásny, špeciálne v bielo modrej variante, takže môžeš aj frajeriť pred spolužiačkami
aj keď nechápem, načo je komu "dobrý foťák na mobile", ja mám 14 Mpix klasický foťák, stál 80 eur a mám 10x krajšie fotky, ako z hociktorého mobilu. keď chcem pekné fotky, tak si na to pre boha predsa nekúpim mobil.
» akosivybrat.blogspot.sk/2014/03/ako-si-...