namyslena blondina v ruzovej neni az tak zla aspon sa vyzna do mody
smradlavy bezdomovec, no toho mi je tak trochu luto
metroseuxal je podla mna super, mam takeho kamosa
nevzdelanec si za to moze sam ale neni odpudivy
bohac na tie peniaze pracoval tak toto je len cista zavist oznacit
Ale alkoholik a fetak je sprostejsi ako nevzdelanec ked si nici zivot, smrdi viac ako bezdomovec, oblieka sa horsie ako blondina, nikdy nebude bohaty a ani zaujimavy ako metrosexual
@pumaamravec Že "boháč na tie peniaze pracoval".. To mi príde trochu smiešne,kedže vela ludí čo maká od rána do večera sú aj tak chudobní a vačšinou je to bohužial tak,že tí bohatí majú tolko penazí z podvodov,čiže na úkor druhých a hlavne to malo byť to čo je na nom odpudzujúce,zrejme si to tak celkom nepochopil/a.Ale ved je to vlastne jedno.
@gothicpoethic ja som neni metrosexual. Ale nechapem ako moze niekomu vadit viac normalny slusny clovek co sa o seba /aj ked prehnane/ stara viac ako spinavy fetak alebo alkoholik. Ale pohoda mne je jedno
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
35 komentov
Inak dost primitivne moznoosti ktore nejdu dokopy
a neviem co tu kazdy proti metrosom a blondynam tuto
smradlavy bezdomovec, no toho mi je tak trochu luto
metroseuxal je podla mna super, mam takeho kamosa
nevzdelanec si za to moze sam ale neni odpudivy
bohac na tie peniaze pracoval tak toto je len cista zavist oznacit
Ale alkoholik a fetak je sprostejsi ako nevzdelanec ked si nici zivot, smrdi viac ako bezdomovec, oblieka sa horsie ako blondina, nikdy nebude bohaty a ani zaujimavy ako metrosexual
Cize Alkoholici fuuuuuuu
..nič proti bezdákom (je to ich život)
..nič proti tým metro (newiem čo to je)
..jedinéé čo nemožem sú ožrani feťaaci a takeeto šecko..lebo mám takých susedow..presne..feťaaci ožrani hliči..vuaah bojim sa ich
ale mňa to neodpudzuje mne je to už jedno
tých bezdomovcov som videla aj v horšej situácii...ale to len preto že boli opití
tí boháči boli sú aj budú...proste každý sme nejaký
a ak je niekto nevzdelaný, myslím že to už je jeho vec...v každom prípade sa dá z neho spraviť sranda
ale čo už,sú to tiež len a len ľudia ako my