@sisska neviem,ale tak mi to vyšlo v tom teste,teda hm,vyšlo mi tam to,že som na 37,5 sangvinik ale aj melancholik..no tak teraz bňvyber si ne? kks..takže neviem
Akú máš pozíciu v spoločnosti napríklad- riadny melancholik sa jej vyhýba, zatiaľ čo sangvinik býva väčšinou tým najukecanejším, tým, čo zabáva, musí na seba pútať pozornosť, d d d
@sisska noo,tak vykryštalizuje,to ešte neviem,bo už od narodenia som stále tá istá a povaha sa mi zdá, že sa veľmi nezmenila. čiže na to by som moc nevsadila
ja som iba sangvinik a niekedy v sebe ukazem aj svoju vybusnost..takze som trosku aj cholerik, ale nie je to až take strasne ...mozno u mna prevlada iba 10 % z cholerika
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
48 komentov
» www.psychotest.sk/index.php?test=...
ja som vraj sangvinik a melancholik..
@zuzane112
Nevylučuje sa to trocha..?
No hlavne ale Ty sama sa musíš poznať..
Akú máš pozíciu v spoločnosti napríklad- riadny melancholik sa jej vyhýba, zatiaľ čo sangvinik býva väčšinou tým najukecanejším, tým, čo zabáva, musí na seba pútať pozornosť, d d d
Cholerik 45%
Melancholik 25%
Flegmatik 10 %
myslím ale že nikto nieje vyslevene iba jeden typ osobnosti každý ma z niečoho kúsok
To sa Ti ešte vykryštalizuje, myslím
Koľko to máš rokov?
48% flegmatik
30% melancholik
12% cholerik
10% sanqvinig
Cholerik 22.5 %
Melancholik 10 %
Flegmatik 15 %
Cholerik 17.5 %
Melancholik 32.5 %
Flegmatik 35 %
Cholerik 0 %
Melancholik 0 %
Flegmatik 0 %
: )
cholerik 7,5%
melancholik 35%
flegmatik 47,5%
vždy som bola dačo medzi melancholikom a flegmatikom
A ze som si to aj myslela a dost ma to vystihuje takmer vo vsetkom.
flegmatik 32%
sangvinik 12%
cholerik 4%
29.5%-sangvinik, melancholik, flegmatik
ostatok cholerik
cholerik 15%
melancholik 50%
flegmatik 22.5%
Cholerik 2,5%
Melancholik 50%
Flegmatik 45%
Cholerik 5 %
Melancholik 32.5 %
Flegmatik 50 %
Cholerik: 32.5%
Melancholik: 45%
Flegmatik: 20%
cholerik 25
sangvivik&flegmatik kazdy po desat
flegmatik - 30%
sangvinik - 7,5%
cholerik - 7,5%
test som si robila s najlepšou kamoškou, čiže som neodklikávala len podľa subjektívneho pocitu