-alkoholikov, neznášam opitých ľudí a neskutočne ma štve to, že u nás je alkohol tak veľmi tolerovaný. fakt neviem kde sa vo mne berie až taká zlosť a odpor k takým ľuĎom a k tomu problému, lebo v okolí ľudí na ktorých mi záleží s tým našťastie neboli nejaké veľké problémy.
potom v menšej miere určite aj falošných ľudí a veľmi preafektovaných, hlavne ak mám zlú náladu mi preafektovanosť prekáža.
Nemam rada agresivnych a strach vzbudzujucich ludi, pre ktorych je najvacsia zabava sa niekomu "zartovne" vyhrazat, pri ktorych citim napatie a pri ktorych si musim davat pozor na hubu, aby mi nahodou jednu "zartovnu" nedal po papuli. Nemam takych ludi medzi priatelmi, ale niekedy takeho typka proste obcas niekto dovlecie s tym, "ze je v pohode, to len sranduje".
A potom typicke nacancane primabaleriny, ktore dokazu kvakat dve hodiny o super chanel spirale, super vip podnikoch, o tom, koho super vip znameho videli na tristo metrov od seba v tych vip kluboch a pritom su to len prazdne super vip obaly toho, co zvyklo byt kedysi clovekom.
Ľuďom čo sa pretvarujú, podvodníkom, klamárom, namysleným, agresívnym, pozérom, tým čo potrebujú byť stále stredobodom pozornosti, feťákom, panovačným ľudom atď., atď., mohla by som tu vymenovávať do večera.
Nemám rada ľudí ktorí sa berú moc vážne a negativistov , ktorí nevedia nič iné len držkovať alebo sa ľutovať.
Tiež mi prekáža resp ma stavia do apatie človek ktorý je maximálne zadebnený ako názorovo tak aj myšlienkovo a prejavom.
A posledná kategória sú ľudia ktorí niesu slobodní - to jest kritizujú súdia hodnotia a vynášajú súdy bez uvedomenia si ako sa prejavujú navonok... :-!
nemám rád antifákov hlavne preto, že na jednej strane vykrikujú ako oni len spravodlivo bojujú proti náckom a že sa snažia obhajovať ľudské hodnoty a na druhý deň nasprejujú na stenu kostolu prečiarknutú svastiku a myslia si, že tým spasili svet
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
42 komentov
Bez sudu by som ich zabijal
+ falošné svine
Kurva ja bych to pozabíjal, škoda B
Kurva ja bych to pozabíjal, škoda že niesme v stredoveku.
(Nerátajú sa tí, čo občas niečo nepochopia. )
takých, ktorí na mňa vybuchnú aj pre maličkosť
takých , ktorí sú falošný samozrejme
+ na nete : Takých , ktorí nikdy nedajú žiadneho smajlíka
potom v menšej miere určite aj falošných ľudí a veľmi preafektovaných, hlavne ak mám zlú náladu mi preafektovanosť prekáža.
A potom typicke nacancane primabaleriny, ktore dokazu kvakat dve hodiny o super chanel spirale, super vip podnikoch, o tom, koho super vip znameho videli na tristo metrov od seba v tych vip kluboch a pritom su to len prazdne super vip obaly toho, co zvyklo byt kedysi clovekom.
sranda...
Tiež mi prekáža resp ma stavia do apatie človek ktorý je maximálne zadebnený ako názorovo tak aj myšlienkovo a prejavom.
A posledná kategória sú ľudia ktorí niesu slobodní - to jest kritizujú súdia hodnotia a vynášajú súdy bez uvedomenia si ako sa prejavujú navonok... :-!
Hawk!