@1 ale inak uplny ambivert - niekedy sa mi papula nezastavi a potrebujem byt spolocenska a all over the place a niekedy sa idem pogrcat ked mam niekomu zavolat. Alebo celkovo komunikovat hlavne s cudzimi ludmi.
@staphylococcus ja viem casto komunikovat s cudzimi, ze sa proste nebojim otvorit hubu, ale ked k nam pride na navstevu rodina alebo ked som na svadbe, tak to neviem vobec sa zapajat do rozhovoru, iba ked ma oslovia a odpovedam na otazky, ale inak skor lepsi posluchac ako recnik , ba si davam velky pozor co poviem a potom maju o mne mienku, ze som plachy clovek, co sa uzatvara do seba, pritom to nie je pravda, bo ja samotu nemam rad a rozpravam sa s ludmi s ktorymi si jednak rozumiem a nebojim si otvorit usta na spacir napr. nedavno som bol u kadernicky, ktora sa pozna dobre s mojou mamou, ale mna nepoznala, iba ja som si ju raz pamatal ked ma strihala a ako sme sa dali do rozhovoru, tak chcela aby som jej tykal, tak ja ze ok a dobre sme si podebatili, vobec som necitil napatie ako ked som na rodinnej oslave ci svadbach . Asi je to sila zvyku .
@9 rly??? rodina??? tak ako vsetky mozne socialne issues mam ale s rodinou teda komunikujem normalne.
A akoze ofc ze ked dojdem ku kadernicke tak tam nesedim potichu jak prijebana, konverzujem, ale mam problem s tym davat si pozor co pred ludmi (cudzimi) poviem a furt sa zamyslam nad tym, ci som nepovedala nieco nevhodne a tak.
@staphylococcus jj, ale z otcovej strany, bo mam nevlastneho otca a jeho rodina je ina, ako moja kedze prakticky sa nevidavam s nimi tak casto ako s tou z maminej strany... Ok, v pohode ja uz som videl ludi, co boli takto stale ticho, ani makke f nepovedali
@11 aha tak to je ine
Jedna baba od nas zo skoly ked si robila vodicak a ten uujo z autoskoly sa s nou snazil konverzovat tak bola cely cas ticho a potom nanho vyblafla ze ona sa s cudzimi ludmi nerozprava
Takze hej, ludia su vselijak jebnuti
@staphylococcus tak to uz ano je pravda, ze niektori rodicia vstepuju detom odmalicka do hlavy, ze s cudzimi ludmi sa nerozprava, ale tak hento je uz celkom sila, chudak instruktor, musel to mat tazke
@myschka well...ludia proste @dannyd14 akoze, aj ja si myslim, ze to z toho prameni ale akoze proste...az tak divny byt netreba. Ale tbh tu babu som tak priblizne poznala od zakladky a normalne neposobila nikdy
to sa neda povedat, to je situacne.. Niekedy som prehnany introvert a nechcem vidiet ani muchu a niekedy som non stop niekde a neviem prestat parit a spoznavat novych ludi.. podla nalady, problemov,.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
Medzi úplnou pičou a úplným kokotom @1
A akoze ofc ze ked dojdem ku kadernicke tak tam nesedim potichu jak prijebana, konverzujem, ale mam problem s tym davat si pozor co pred ludmi (cudzimi) poviem a furt sa zamyslam nad tym, ci som nepovedala nieco nevhodne a tak.
Jedna baba od nas zo skoly ked si robila vodicak a ten uujo z autoskoly sa s nou snazil konverzovat tak bola cely cas ticho a potom nanho vyblafla ze ona sa s cudzimi ludmi nerozprava
Takze hej, ludia su vselijak jebnuti
@dannyd14 akoze, aj ja si myslim, ze to z toho prameni ale akoze proste...az tak divny byt netreba. Ale tbh tu babu som tak priblizne poznala od zakladky a normalne neposobila nikdy