so solarkom nemam skusenosti ale raz som kukala taky horor kde jedno dievca bolo v tom lezatom solarku a uskvarila sa tam lebo niekto jej to prepol na najsilnejsie a dako to zavrel ze sa nemohla dostat von a strasne sa od vtedy bojim solariek
žiadne, jednak to je nezdravé a neprirodzené opálenie je hrozné. veď ako to vyzerá keď je nejaká (peroxidová) bloncka opálená úplne dohneda...ešte navyše v zime alebo na jar keď slnko ešte ani poriadne nevyliezlo
@matii to máš pravdu, že to vyzerá dosť hrozne. Niektorí ľudia nevedia kedy majú dosť. Ak sa však používa na to určená kozmetika a dodržiavajú sa stanovené limity, hrozí max. pekne opálené telo. Dokonca je to v mnohých ohľadoch bezpečnejšie ako slnko.
tie trubice najviac opaluju v strede takze v stojatom sa mozem nastavit co si chcem opalit na lezatom mi tak neopali tvar. mozno na takom ktore ma zvlast este vybojky na tvar ale to je uz drazsie ako to stojate.
@13 no veď ja nehovorím že po pár hodinách v solárku budeš mať rakovinu kože. je to tak isto nezdravé ako opaľovanie na slnku bez dostatočného uv faktora. ja radšej ani jedno ani druhé našťastie mám kožu, ktorá zhnedne dosť rýchlo aj vydrží
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
A do solárka nechodím .. radšej sa pečiem na slnku..teda vo vode