Aký úraz ste už zažili?Ja som si napríklad akurát dnes natiahla šlachu,ale bolí to jak vytknutie členka Tak nech som neni vtom sama a nech vidím, že niekto prežil aj horšie
žiadna časť tela sa mi nikdy nezlomila, nerozbila, nenatiahla...pri najhoršom keď som bola velmi malá, padla mi na nohu nejaká železná malá futbalová bránka a vtedy mi necht na palci nohy odpadol
vela jaziev co som sa s mackami hral ... nedavno ma kamarat nechtiac bodol s noznicami do ruky , pred 3 rokmi ma zas bodli s kruzidlom velkym do ruky . Potom skoro zlomenu ruku co som udieral do steny alebo do zeme ked som bol vytoceny , ale nezlomil som si ju len ma bolela mesiac. Ked som mal 7 rokov som si stale kolena rozbijal a lakte ... nesikovny ... a este vela jaziev ked som si robil jedlo napriklad som sa porezal , ked som pracoval som sa porezal , alebo aj nechtiac na nejakých ostrých predmetoch ... ale vacsina jaziev uz neni vidiet , chvalabohu ... a este ked som pílil drevo s rucnou pilou tak som sa porezal , ale nie moc , nejak 3mm hlboko to bolo. Staci , nejake dalsie zranenia si nepamatam
ajajááááj preťatá šlacha na ukazováku na lavej ruke- dva krát, zlomené niektoré prsty, zlomené kostičky v nohe, vytknutý členok.. popálenina až na kosť
u mna by mohli vyhlasit smrt xD ja som mal trojitu fakturu zapestia presnejsie laktova vretena a zapestie zlomene. Potom chodidlove kosti som mal zlomene, teraz mam natiahnute slachy na ruke, v minulosti som mal prebodnutu ruku pri lakti, a mnoho dalsich zraneni ... som produktivny no co uz xD
no..kedze hram hadzanu..tak to neni zas take jednoduche si spomenut ale tak..ruku som mala zlomenu 3x(z toho raz kvoli hadzanej-zapastie a tak co si pamatam som mala este raz taky fajin vyroon na pravom clenku..a prsty som mala hadam secky dolamane alebo prinajlepsom len silno narazeme za tych 10 rokov hadzanej
ja mám niečo so šľachami tiež .. už niekoľko mesiacov, ba aj rok.. na narte.. a nemôžem nosiť ani opätky, ani behať.. nič.. kus zabehám, alebo vezmem večer vonku kotnikovky nasledujúce 3 týždne chodím s obviazanou labkou
ja mam treningove zranenia - o stlp mi zlamali prsty na nohe, palicou mi tak rozrazili peru, ze mi ju museli davat dokopy v nemocnici, zapastie na lavej ruke mam pokazene...
zlomena ruka, resp. laket, narazene zapastie, narazena ruka( ci ako to pomenovat, ta kost co ide od malicka k zapastiu), narazeny malicek, narazene koleno..
No tak najhorsie bolo asi rozrezana noha, som si videl jablcko a kosti na dvoch miestach . A teraz mam take kvazi zranenie kazdy den, kedze mam na celom boku ruky strasne zodratu a citlivu kozu, tak mi staci sa o nieco opriet, ci suhnut mikinou a mam zodratu kozu Ostatne rozbite, dorezane, narazene a pod. casti tela neratam. Ale zlomene som este nemal nic
@husky@cocca-colla@semonique no ano doslova mam otocenu maternicu, neviem ako to je mozne a gynekologa som sa radsej ani nepytala, ze ako k tomu mohlo dojst, takze neviem...ale najblizsie sa asi spytam
Apropo zranenie xD napadlo ma daco co sa stalo kamoske na stanovacke xD sla pri rieku sa vycikat a na tej blbej ostrej trave si porezala (jak to slusne povedat) no viete xD
a bolo po zabave nasadat do auta brat ju do nemocnice
..slachu mavam tiez stale natiahnutu ...noo a boli ma sanka, nikto nevie z coho, som asi simulant ..ale najbolestivejsie bolo asi ked som si poranila achilovku, to nikomu nezelam tu bolest
no ja som mala rozbite lakte, kolena,odlomeny zub,rozne narazeniny/ruky,rebra../,z detstva,raz ma zrazil bicykel ,dalej som mala vyskocene jablcko ,natiahmute a usim aj nathnuty vazy na kolene,operovane slepe crevo a uz na nic take si nespominam
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
55 komentov
a este ked sa zdy zdrbem z bycikla tak kolenaa..to meso a hnis..blee hrozne
ale tak pohoda, aj horsie veci sa stavaju, no ne?
Ale raz som naburala do steny a mala som na cele strasnu modrinu
Inak chvalabohu nič..
@kat otočená maternica? doslovne? to ako je možné ?
ale inak v pohode
zrazilo ma auto...zlomena noha,narazena vacsina casti tela
otras mozgu
rozne prasknutia a zlomeniny roznych kosti po celom tele
vybite zuby
nenapada ma viac...
Apropo zranenie xD napadlo ma daco co sa stalo kamoske na stanovacke xD sla pri rieku sa vycikat a na tej blbej ostrej trave si porezala (jak to slusne povedat) no viete xD
a bolo po zabave nasadat do auta brat ju do nemocnice
@44 : čo uuu