Ak mám byť úprimný. Nevedel by som sa tak dobre porozprávať napríklad z 15 ročným dievčaťom. Má úplne iné záujmy. Ak je normálna, tak fajn...ale bude to len v istých medziach, pretože sa nebudeme chápať. Také 15 ročné dievča má úplne iný pohľad na svet, vzťahy, film, hudbu, umenie ako v sedemnástich. A 15 ročné dievčatká typu Lolita sú vhodné ,tak ako povedal holyknight, len na jedno.
Myslím,že sa väčšina dievčať okolo 17 uvedomí, alebo sa z nich stanú povoľné holky spomínaného typu.
baby: 0-14 (niekedy ale aj až do nejakej 20) chalani: 0-17 (ale zase čo poznám z okolia tiež to je individuálne napr jeden tuším aj 25 ročný ešte stále nevie čo so sebou)
ja som nazoru ze u kazdeho je to inak ..ale zase ked sa to tak vezme baby skor dozreju vyzorom a vyzeraju starsie povacsinou ako chalani co ich potom vedie k tomu ze chcu starsich chalanou a k***** sa od 13 hore popri tom v hlave nasrato .ako bolo spomenute vyssie baba do 17 je len na jedno....proste s nou si nemas co povedat to je hlupe decko..neskor ked dostanu rozum lutuju svojich cinou,..cize v zhrnuti baby skor dospeju vyzorom a rozumom zaostanu u chalanou je to opacne....preto ja by som nedokazal mat vztah s babou mladsou ako 18..bo nemal by som si nou co povedat...
@27 je pravda ved sa kukni okolo seba...preco asi vacsina bab uz v 13-14 j*be ??myslis ze z lasky??...myslis ze zo 14r chalanmi?? nie!! vacsinou o dost starsimi ktorym su dobre len na sex lebo aj tak si s nimi nemaju co povedat ....
@32 heh to uz neviem ale vzdy sa tvaria pri tych vztahoch tak zalaskovane a ked sa rozidu tolko nariekaju , potom dva mesiace nadavaju na chalanou a najdu si podobneho predoslemu
A s kym sa asi tak tie holky kur.via ? No s babami asi tazko, ak nie su lezby... Takze moji mili chlapci, vy ich je.ete a potom ich titulujete na kur.icky ??? Hiiii ako sa tomu hovori ?? pokrytectvo ???
a ehm co je na tom ked zbiera baba (samozrejme ak ma primerany vek nie 11...14) skusenosti ??? saaak rovnopravnost neeee ?
Hm.. neviem sama som podla veku sopliak ..ale tak, je to individuálne, mnohí nad 18 sa správajú ako 10 roční ..a zas naopak,niektorí napr. 15 roční sa správajú na svoj vek vyspelo a nasraté v hlave mať nemusia..
Škoda, len že sú ľudia, ktorým keď človek povie svoj vek (napr. 16) automaticky je pre nich sopliak, pubertálne decko a dalej neriešia a tak s ním aj jednajú, pritom vôbec sa tak nemusí chovať ako si ho oni zaškatulkujú... ale to je asi jedno čo?
42: povedala si to perfektne, chcela som sem napísať svoj názor aj ja, ale je to zbytočné, lebo si všetko napísala aj za mňa.. neznášam škatuľkovanie podľa veku, pretože každý človek je iný, a za to, že má niekto napr. 15 nemusí hneď byť psychicky nevyspelý.
40 - baby dospievaju "vseobecne" fyzicky aj mentalne skor to po 1., po 2. mlade dievcata su velmi lahko ovplyvnitelne, a chlap co chce zastrcit povie vseeetko mozne len aby ho dakam pichol... ale uznavam su aj stetky, co si myslia ake su hrdinky ked obstastnia pol sidliska
41 - alibizmus a cisty
to akoze ked ti bude dakto nukat fet (zadara) tiez si ho vezmes ???
ja si píšem s hocikým, je mi to jedno, pokiaľ pobavím, hocako urobím radosť človeku, či ide o dieťa, puberťáka alebo starenky, život je ľahký proste, keď človek neočakáva nič, ale naopak..to je tá chyba...
čau blackangel, na mňa si ešte pamätáš? chýbajú mi tie staré časy siahodlhých príspevkov v rubrike nábožko, filozofko, politické múdrosti, bola srandaaaa
ah ano stare dobre casy na BIRZDE... pamatam tie nase siahodlhe debaty kraaasa...
pche toto tu nove co sa sem dotrepalo (cest vynimkam) je taky slaby cajovy odvar... mmmch mali by sme zalozit daku new temu s hlavou a patou
59 holotrt - pampusik, tak ja som rozhodne deco neni - deco mi spi v postielke s dudlom v puse a ty by si uz tiez mal ist hajat vecernicek davno skoncil
jéééj, nezabudla sestra moja (inak mala som aj ja ísť do Prahy, nevyšlo, a preto mám veľmi zlé leto)
mohli by sme, ale dačo mimo politiky prosííím (brala by som psychologické veci momentálne), len neviem, ako píšeš, nebude to už ono, normálne mi chýbajú tie správne mozgy a opačné, tie vymyté
61 ok pampusik povedal si, ze sa so mnou nebavis, tak dostoj slovo hodne chlapa a ser na to
frajera ? ja mam nieco o com neviem ?
62 milasik Prague sa nekona... nohami som na Slovenskej zemi ... veru veru stare mozgy !!! zalozila som diskutejsn vo filozofovani tak som zvedava co fculeky na mna vybafne new generejsn na Birzde
a mozme aj filozofikus - psychologikus ja nema problema
presne to je to čo nemam rada ze kazdeho vsetci hadzu do jedneho vreca vsak predna aj take 12 decko moze byt na tom aj jak niektora 18 rocna takze v tom nerobim rozdiel a kazdy je iny aj ked priznavam ze tie dievčata od 13-15 su take ze len kurit pit a kurit hmm moj nazor
presne tak, whiteangel dôležité je, že si šťavnaté korenie birdzu : , čo ja som čítala tie diskusie, kde si sa púšťala do chlapcov a jak si si viedla , hehehehhe, fandím
@46 nesuhlasim ze rozumovo...bo vsetci chalani co poznam maju nazor ze baba do 18 vobec netusi co chce
lahko ovplyvnitelne???...sak to preto ze maju v makovici nakakane asi preto nie???....keby pouzili to co tam maju tak si to zrataju dve a dve a vedia...ale tak co uz ...
a potretie ...neskatulkujem napisal som ze su aj vynimky ale skoda ze ich je tak malo a prevladaju tie hlupucke k*******!
71 neviem kde sa pohybujes ja mam normalne kamaratky otazne je co je podla teba k..va
aj holka moze mat sex na jednu noc, aj holka si rada vyskusa viac sexualnych partnerov, aj holka moze mat velky sexualny apetit - ku.va je vtedy ak za to taha peniaze...
vy chlapi mate jeden problem radi by ste pichli kazdu ktora sa da a potom by ste sa najradsej zenili s mniskami... ale takto svet uz davno nefunguje... fajn ak je daka frigidna a da len ked musi - prosim jej vec... ale ked chce mat kocka viac skusenosti ako taki machovia hned je ku.va ???
by som chcela vediet ci je pre teba chlap co mal vela zien tiez ku.vnik a ci by si si skrz toho od neho odsadol ???
Oukej holyknaaajt - sorac nechcem sa navazat, ale nie si tak trochu schizofrenik ??? si tu v inej diskutejsn jednej kocke povedal ze je k.rva len peto lebo ma rada sex, a 2 jednorazofky
a fcuuuul tvris totok ??
a co ked robia chujoviny decka pod 18 ? aj ja som robila, ale som si davala bacha !!!
za druhe:,,71 neviem kde sa pohybujes ja mam normalne kamaratky ; otazne je co je podla teba k..va
aj holka moze mat sex na jednu noc, aj holka si rada vyskusa viac sexualnych partnerov, aj holka moze mat velky sexualny apetit - ku.va je vtedy ak za to taha peniaze...,,
-mozu ale nie tak ze bezne 14-17stky kazdy piatok z disky idu s inym do postele alebo sa na akcii byte chate ozeru a preje** kazdeho s klackom!
za tretie:,,nechcem pichnut kazdu!ba ani take co viem ze maju za sebou cele sidlisko atd,,
za stvrte: s mniskou sa zenit nechcem ale tiez nie taku co kazdeho vojela..
+dodavam ze skusenosti sa nenadobudaju len sustavnym menenim partnerov!
za piate:,,bol som pri jednom stole aj s takou ako ich tu nazyvame k**** aj s ku*ervnikom a neodsadol som si ani od jedneho..
v niecom suhlasim - a nemchapem tvoj postoj pisala som vseobecne... samozrejme s tymi krjnymi hranicami co si uviedol urcite suhlasim
75
pocuj cicko ty uplne chory modzog ! keby som bola stetka mala by som na tachometry pretocene hodiny co nemam... na objasnenie situejsn aby si bol v klidku... vedela som co je ntikoncepcia... spala som len s jednym (v tej dobe)... bol to dlhorocny vztah, konciaci zasnubami...
fcul mi povedz kera k.rva chrape len s 1 ???
mam pocit, ze mas daky mindrak s nastrocnymi co ziju sexualnym zivotom... co im zavidis ? ci ta daktora nastka vysmiala alebo co ?
je to individualne,mnoho faktorov ovplivnuje cloveka a jeho nasledny vyvoj,takze nemozem sudit,ale ked uz sa mam vyjadrit podla mojich skusenosti najnevyspelejsi ludia su okolo 12-13-14 roku zivota,vtedy nastava prechod z detstva do vyssej fazy dospievania a robia podla mna najcastejsie chyby......uz by som mala skoncit citim sa ako stara konzerva tot vse
myslím, že ľudia cca v mojom veku na najviac nevyspelí, hoci to všetko je individuálne, nedá sa presne povedať od- do, ale tak vidím to na sebe a svojom okolí a nemám problém to povedať, radšej si to priznám ako hovoriť, že som na svoj vek vyspelá a bla bla bla
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
87 komentov
ale tato dikusia nie je o mudrovani o psychickej vyspelosti...proste napiste vek
Myslím,že sa väčšina dievčať okolo 17 uvedomí, alebo sa z nich stanú povoľné holky spomínaného typu.
Osobne mám rád staršie dievčatá.
Slovo alebo, je dôležité
a definuj mi najvyspelejsi ? na vztah ? na sex ? na oboje ?
ak na sex, tak v tomto nehra ani tak ulohu vek ako schopnost niest nasledky ak sa nieco stane
ak na vztah - je to dost individualne
inak podla fore su mnohe baby v 16-17 nevyspele na sex a pritom to robia uz od 12-13, takze baby cakajte do 18 a aj vam chalanom by neuskodilo
A čo ak aj tým babám sú tí chalani dobrí na sex?
A s kym sa asi tak tie holky kur.via ? No s babami asi tazko, ak nie su lezby... Takze moji mili chlapci, vy ich je.ete a potom ich titulujete na kur.icky ??? Hiiii ako sa tomu hovori ?? pokrytectvo ???
a ehm co je na tom ked zbiera baba (samozrejme ak ma primerany vek nie 11...14) skusenosti ??? saaak rovnopravnost neeee ?
ps ..jasne ze rovnopravnost ale kukni si statistiku v kolkych sa zacinaju kur*vit baby a v kolkych chalani a mas jasno v tom o co komu ide a nejde
vies @black angel ked to chcu same a daju tak preco nie? my ich nenutime
Škoda, len že sú ľudia, ktorým keď človek povie svoj vek (napr. 16) automaticky je pre nich sopliak, pubertálne decko a dalej neriešia a tak s ním aj jednajú, pritom vôbec sa tak nemusí chovať ako si ho oni zaškatulkujú... ale to je asi jedno čo?
41 - alibizmus a cisty
to akoze ked ti bude dakto nukat fet (zadara) tiez si ho vezmes ???
42 - muuudre diefca suglasim
Podľa mňa ti nie je alibizmus, ale úplne od témy ...
Ich pretiahnu a potom ich nazývajú štetkami, to kde sme?
holyknicht pche !!!
No to je od témy, že ty kritizuješ, že ich pretiahnu a nazývajú štetkami a on zareaguje úplne odveci
aáa sak on je cely od veci
"kde nie je argumet nie je ani diskusia"
čau blackangel, na mňa si ešte pamätáš? chýbajú mi tie staré časy siahodlhých príspevkov v rubrike nábožko, filozofko, politické múdrosti, bola srandaaaa
jeee moja davno stratena sestra
ah ano stare dobre casy na BIRZDE... pamatam tie nase siahodlhe debaty kraaasa...
pche toto tu nove co sa sem dotrepalo (cest vynimkam) je taky slaby cajovy odvar... mmmch mali by sme zalozit daku new temu s hlavou a patou
59 holotrt - pampusik, tak ja som rozhodne deco neni - deco mi spi v postielke s dudlom v puse a ty by si uz tiez mal ist hajat vecernicek davno skoncil
mohli by sme, ale dačo mimo politiky prosííím (brala by som psychologické veci momentálne), len neviem, ako píšeš, nebude to už ono, normálne mi chýbajú tie správne mozgy a opačné, tie vymyté
frajera ? ja mam nieco o com neviem ?
62 milasik Prague sa nekona... nohami som na Slovenskej zemi ... veru veru stare mozgy !!! zalozila som diskutejsn vo filozofovani tak som zvedava co fculeky na mna vybafne new generejsn na Birzde
a mozme aj filozofikus - psychologikus ja nema problema
A teraz kde v tom mám hľadať hlavu a kde pätu? ...
preto mam fiktivny vek
nezatracujem nazory nastrocnych, lebo niekedy vedia viac ako ja !
to len pre holotrta "Scio mi nihil scire" a trochu pokory... rozum s vekom nesuvisi uplne, niekto je debil aj v dvatsiakte, ze ano
Apropo Zipporah
pisem stale rovnako, fuuurt som rovnako protivnaaaa sak ma poznas ne eee
lahko ovplyvnitelne???...sak to preto ze maju v makovici nakakane asi preto nie???....keby pouzili to co tam maju tak si to zrataju dve a dve a vedia...ale tak co uz ...
a potretie ...neskatulkujem napisal som ze su aj vynimky ale skoda ze ich je tak malo a prevladaju tie hlupucke k*******!
aj holka moze mat sex na jednu noc, aj holka si rada vyskusa viac sexualnych partnerov, aj holka moze mat velky sexualny apetit - ku.va je vtedy ak za to taha peniaze...
vy chlapi mate jeden problem radi by ste pichli kazdu ktora sa da a potom by ste sa najradsej zenili s mniskami... ale takto svet uz davno nefunguje... fajn ak je daka frigidna a da len ked musi - prosim jej vec... ale ked chce mat kocka viac skusenosti ako taki machovia hned je ku.va ???
by som chcela vediet ci je pre teba chlap co mal vela zien tiez ku.vnik a ci by si si skrz toho od neho odsadol ???
a fcuuuul tvris totok ??
a co ked robia chujoviny decka pod 18 ? aj ja som robila, ale som si davala bacha !!!
chalani to robia preto aby sa mohli pomachrit a baby z myslenej lasky a pod...to sa mas cim chvalit
btw neberies nieco?
za druhe:,,71 neviem kde sa pohybujes ja mam normalne kamaratky ; otazne je co je podla teba k..va
aj holka moze mat sex na jednu noc, aj holka si rada vyskusa viac sexualnych partnerov, aj holka moze mat velky sexualny apetit - ku.va je vtedy ak za to taha peniaze...,,
-mozu ale nie tak ze bezne 14-17stky kazdy piatok z disky idu s inym do postele alebo sa na akcii byte chate ozeru a preje** kazdeho s klackom!
za tretie:,,nechcem pichnut kazdu!ba ani take co viem ze maju za sebou cele sidlisko atd,,
za stvrte: s mniskou sa zenit nechcem ale tiez nie taku co kazdeho vojela..
+dodavam ze skusenosti sa nenadobudaju len sustavnym menenim partnerov!
za piate:,,bol som pri jednom stole aj s takou ako ich tu nazyvame k**** aj s ku*ervnikom a neodsadol som si ani od jedneho..
podla mna vekom clovek straca sebavedomie,sny,je silno oplyvneni zazitkamy skusenostami ktore ho zmenily
ano prisposobil sa vie sa chovat uz vsetko, je brany za dobreho cloveka
ale praveze ta uzasnost,originalost, to najelementarnejsie ludske ego bolo v tom mladom clovekovy, a to dospievanie, skusenosti uplne toto znicia
to je individuálne .. ale priemerne 14 .. lebo su este viacmenej také .. hmm"detské" a myslia si ze sú nevim aké dokonalé zvodné a inteligentné
suglas !
76
v niecom suhlasim - a nemchapem tvoj postoj pisala som vseobecne... samozrejme s tymi krjnymi hranicami co si uviedol urcite suhlasim
75
pocuj cicko ty uplne chory modzog ! keby som bola stetka mala by som na tachometry pretocene hodiny co nemam... na objasnenie situejsn aby si bol v klidku... vedela som co je ntikoncepcia... spala som len s jednym (v tej dobe)... bol to dlhorocny vztah, konciaci zasnubami...
fcul mi povedz kera k.rva chrape len s 1 ???
mam pocit, ze mas daky mindrak s nastrocnymi co ziju sexualnym zivotom... co im zavidis ? ci ta daktora nastka vysmiala alebo co ?