hmm neviem ,ale ja tolerujem tak 5 rokov ..najviac samozrejme nie mladsieho !!!....ale keby mal do tych 23 tak pohoda ..ale to je uz ta najvyssia hranica
vždy som zastávala názor že dievča by nemalo byť staršie ako chalan.. a to si snáď budem myslieť až do smrti... čiže môj vekový limit je maximálne maximálne o 4 roky starší.. staršieho by som si asi nehľadala..ale tak nikdy nehovor nikdy.. keď sa raz objaví o 10 rokov starší chlap a ja budem sama.. a bude tam chémia....tak prečo nie..
co sa mna tyka, za idealny rozdiel povazujem 5 rokov medzi mnou a chlapom, no som schopna tolerovat max. tak 10 rocny rozdiel (samozrejme ze musi byt on starsi)
Priateľ je o 4 roky starší. Teraz v 17 si neviem jasne predstaviť vzťah ale o 10 rokov starším mužom. V budúcne to bude určite iné.. inak teraz tak max 7 ročný vekový rozdiel a rovesníci nemajú šancu
dajme tomu, ze som dost tolerantna. neviem uviest konkr. priklad, ale na veku nezalezi. a moje okolie mi to potvrdzuje. vlastni rodicia. a keby som si niekedy nasla niekoho o dost starsieho, viem, ze oni su ti posledni, co mi mozu nieco vycitat.
aha a nemyslím si, že 7 rokov je veľa. akože 17 a 24.
ja som zas pevne odhodlaná neísť nad 30. ale viem, že to je u každého individuálne. niekto, tko je od teba o 16 rokov starší môže mať menej rozumu než človek, ktorý má o dva roky menej než ty.
Ono, mne je to fakt skutočne jedno. Ale musí byť starší odo mňa.
Predpokladám, že keď budem mať okolo 20/25 (ak sa podarí tak mi to bude už dupľom jedno. Je však pravda, že skôr ako na veku závisí na mentalite. Ak by sa našiel taký, ktorý by bol mladší odo mňa, ale zasa duševne na vyššom veku, prečo nie? Vek nie je až taký rozhodujúci, nie pre mňa.
ja mam 15 a moj chalan maa 20 a drzi nam to uz 8 mesiacov a aj dlho bude vek nehra rolu ak si dvaaja rozumeju a vedia sa spravat dospelo v urcitych situaciach...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
40 komentov
aha a nemyslím si, že 7 rokov je veľa. akože 17 a 24.
ja momentálne nad chlapmi pod 30 ani neuvažujem ako o potenciálnych partneroch. proste tak od tých 30-40
choď do toho
Ale momentálne som spokojný s rozdielom (necelých 10 mesiacov)
Predpokladám, že keď budem mať okolo 20/25 (ak sa podarí tak mi to bude už dupľom jedno. Je však pravda, že skôr ako na veku závisí na mentalite. Ak by sa našiel taký, ktorý by bol mladší odo mňa, ale zasa duševne na vyššom veku, prečo nie? Vek nie je až taký rozhodujúci, nie pre mňa.