Ste ochotní vyhodiť nejakú vec z vášho šuflíka, keď vám tam zavadzia, hoci vás k nemu viaže nejaká spomienka? Kde skladujete veci, ak nieste ochotní ich vyhodiť? Máte poličky už plné podobných "talizmanov"?
Som strasne zatazena na stare veci, preco som sa casto hadala s pragmatickejsie ladenou mamou. Mam rada mile spomienkove predmety, alebo celkom doslova stare veci, povedzme knihy z antikvariatu, osuchane zamky a mince, starodavne servitky a pohladnice, fotky, salky, proste vsetko od vymyslu svetu. Rada si potom predstavujem, kto to mal predtym a aky k tomu mal vztah, a podobne.
talizmany nechavam xD dokonca mam odlozene vsetky vstupenky z koncertov.. vsetky listky z vlakov ked som sla za niekym dolezitym v mojom zivote xD.. ale stare veci ako tak... oblecenie davam jednej babe co je z chudobnejsej rodiny (je ich doma 10 a ona je jedine dievca medzi chalanmi) polovicu plysakov ma sesternica x)..
ale zas niesom sysel xD mam rada zmeny xD a niekedy sa treba zbavit stareho x)
Len veľmi ťažko sa s takými vecami lúčim, takže moja izba je také menšie skladisko
Ale popravde ani neviem čo presne s tým robím, v šuflíkoch mám stále rovnako veľa miesta, krabicu pod posteľou stále len jednu...
ja tiez som typ ktory vsetko spomienkove skladuje nejak vzdy ked to chcem vyhodit nevyhodim ...mam plno spomienkovych veci ...ale zas ked raz za rok urobim velkee upratovanie tak si pospominam
jj doma v suplikoch mam same haraburdy ale mne je to proste luto vyhodit a pritom su tie supliky uplne preplnene a nic uz tam nenapcham takze nvm kam dat potrebne veci :/
zo začiatku mám problém vyhodiť tie veci, ale potom príliš zavadzajú, takže tak či tak musia von, preto mám rada praktické darčeky a tak
btw. spomienky ostanú ak nemáš sklerózu
vsetko poctivo skladujem
moda sa casto vracia, nikdy nevies, aky originalny kusok vyhrabes
/este ked mam od 7-mej triedy jednu velkost... XS /
potom mam tiez zbieku flakonov z parfemov a obaly z drahej kozmetiky odlozene na pamiatku...
Zbytočnosti si nekupujem. Takže sa ich ani nepotrebujem zbaviť. Všetko čo mám potrebujem a všetko čo je už staršie tak odložím a keď už nie je kde skladovať tak vyhodím a potom sa to opakuje.
Ale napr. žiadnej elektroniky by som sa neodhodlal zbaviť - mám doma všetky mobily ktoré sa v našej domácnosti vystriedali a nie je ich teda málo a všetky ako tak fungujú.
Áno veci čo mi pripomínajú udalosti si odkladám. Ešte mám "lístočky" čo som si písala s kamarátkami cez hodinu spred pááár rokov. Je len pár predmetov čo mám. Ale mám ich podstivo odložené.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
ale zas niesom sysel xD mam rada zmeny xD a niekedy sa treba zbavit stareho x)
Ale popravde ani neviem čo presne s tým robím, v šuflíkoch mám stále rovnako veľa miesta, krabicu pod posteľou stále len jednu...
btw. spomienky ostanú ak nemáš sklerózu
moda sa casto vracia, nikdy nevies, aky originalny kusok vyhrabes
/este ked mam od 7-mej triedy jednu velkost... XS /
potom mam tiez zbieku flakonov z parfemov a obaly z drahej kozmetiky odlozene na pamiatku...
Ale napr. žiadnej elektroniky by som sa neodhodlal zbaviť - mám doma všetky mobily ktoré sa v našej domácnosti vystriedali a nie je ich teda málo a všetky ako tak fungujú.