@majo ono syncovanie bookmarkov a hesiel sa dá nastaviť aj pri Firefoxe na všetky jeho verzie, a tuším aj Safari (i keď tam asi rozlišuje webové a mobilné ako dve veci, ale dá sa tam vidieť, že čo máš práve otvorené na kompe a čo v telefóne)
operu, lebo som ju prvú našla a nechodím veľmi na net cez mobil tak mi to je jedno....nechodím napríklad aj lebo sa mi cez mobil nedá prihlásiť na birdz ----prečo? (dobirdza)
to co tam bolo je strasne spomalene a uplne cele nanic tak som bola nutena stiahnut si iny prehliadac, a kedze moj smartmobil nie je natolko smart aby stiahol veci z google play tak som stiahla co mobil dal
takže ostávam pri opere.. @burble ak sa ti nedá, tak skús ísť dačo komentovať a tam ti vyhodí okienko, že sa musíš rprihlasit.. (teda ak si tento pokus este neurobila)
@Tomas nemam moc rad ankety kde sa nedaju napisat vsetky moznosti
ale tak k teme:
windows phone - internet explorer, nokia xpress browser a uc browser
android - ten co tam bol, opera, chrome
ios - safari, opera mini a chrome
@tomas práve že v starom sa dalo, len v novom sa nedá, pošle ma dobirdza a @kosmiklove operu mobile, ale tak ja mám android 2.1 ešte a nemyslím si, že to je operou, keďže mi to nejde ani cez prehliadač čo som mala v mobile (sa volá proste Internet
@tomias operu mini nainstalovanu nemam iba tu novu a tu operu classic a obidve sa mi zdaju byt nejake pomale...neviem ci to je tym jak zrusili operu mobile a nahradili ju operou classic alebo som si zvykol na rychlost z windows phone
@burble aha no mne to na androide 4.2.2 ide v pohode..musis kupit novy telefon
@tomas máš zapnutu aj na jeden stĺpec? sranda čo? jak na nokii 3310 @kosmiklove na OC mi vadí, že ked mám iný list otvorený a vrátim sa na tu stránku tak mi nacitava znova stránku dosť nepraktické.
a vzhľadom na to aký ma o3 internet tak to ozaj môžem porovnať rýchlosť
@majo hento ti syncuje aj safari medzi vsetkymi zariadeniami. Mas tam icloud tabs a rovnako ak si niekde pridas bookmark alebo cokolvek zmenis, hned sa to vsade updatne. Teraz na ios 7 a s prichodom 10.9 sa ti medzi zariadeniami budu syncovat uz aj ulozene kreditne karty a hesla.
@tomas jj, ale len medzi os a ios. Syncnu ti len cislo karty a platnost. Ten bezpecnostny trojciferny kod, ktory je vzadu musis vediet naspamat/dopisat. Plus icloud keychains ti automaticky (ak chces) navrhne na novych strankach kod, ktory sa sklada zo znakov, cisel, pismen atd, jednoducho nejaky zlozity kod a hned ti ho aj vsade ulozi.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
36 komentov
a operu používam
@burble ak sa ti nedá, tak skús ísť dačo komentovať a tam ti vyhodí okienko, že sa musíš rprihlasit.. (teda ak si tento pokus este neurobila)
ale tak k teme:
windows phone - internet explorer, nokia xpress browser a uc browser
android - ten co tam bol, opera, chrome
ios - safari, opera mini a chrome
@burble aha no mne to na androide 4.2.2 ide v pohode..musis kupit novy telefon
@kosmiklove na OC mi vadí, že ked mám iný list otvorený a vrátim sa na tu stránku tak mi nacitava znova stránku dosť nepraktické.
a vzhľadom na to aký ma o3 internet tak to ozaj môžem porovnať rýchlosť
@majo hento ti syncuje aj safari medzi vsetkymi zariadeniami. Mas tam icloud tabs a rovnako ak si niekde pridas bookmark alebo cokolvek zmenis, hned sa to vsade updatne. Teraz na ios 7 a s prichodom 10.9 sa ti medzi zariadeniami budu syncovat uz aj ulozene kreditne karty a hesla.
opera browser
opera browser beta
opera mini
opera classic
» play.google.com/store/search?q=...