ked si niekto utiera ruky alebo hubu do servitkov, ked rezu polystyren, ked niekto otaca noviny alebo tiez po nich skriabe..brrrr uz teraz mam zimomriavky do pice
haha.. Ja viem tak dobre nahlas škripaať nechtami po tabuli a nevadii mi to. TAkžee ide saa.a cela trieda si zapchava uši a ja rehnim na nich jag kon. Na zemi.
keď počujem niekoho mlaskať alebo keď niekto pri mne vkuse piští alebo keď máme v triede zapnuté svetlá a vydávajú taký ten hnusný zvuk ktorý neviem popísať (vtedy by som zabíjal
Tie, z ktorých mám zimomriavky tu boli všetky a ten, z ktorého síce zimomriavky nemám, ale nenávidím ho, je, keď mám spať v jednej miestnosti s niekým iným a ten dotyčný zaspí skôr než ja a začne chrápať! Vtedy ma ide vyrútiť...
polystyren aj ked poslednou dobou ho dost musim rezat cize premahanie sa a kedysi ked sa flase plastove rozbaluju z tej folie kde su po 6 ale to mi uz nevadi...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
50 komentov
škriabanie nechtami o tabuľu, to je otrasný zvuk..
ale súhlasím s @bloodsuckingvampire no u mňa je horší ten Bieber
aaaaa..ešte jeden zvuk..piskot kvalitne prefajčených astmatických pľúc..stojí za to
škrípanie o tanier mi nevadí.. škrípanie nechtami o tabulu som pár krát sama robila pre radosť spolužiakov