mna desi anorexia, aj ked sa ma zdaleka netyka ale mam zimomriavky ked o tom citam...a z tych ktore by som v buducnosti mohla, ale fakt nemusela dostat je to asi spominane HIV alebo rakovina...kazda choroba je hrozna
aj ja sa fasa bojím rakoviny.. to bude asi tým, že som si asi tri týždne po plucnom rengene ,na ktorý mi nechodili vysledky , mysleae že mámrakovinu pluc.. ano som paranoidná ale máme to v rodine.. fuu.. ja som bola najšťastnejšia na svte ked došli tie výsledky
POdľa mňa su najhoršie choroby "zavislosti" Chorí človek sa musí skôr či neskôr zmieriť skoncom...každy predsa raz umrieme. Ale čo taky alkoholik, drogovo zavisli či nejaky hrač... Nepriznaju si chorobnu zavislosť a mnohokrát im to aj zniči život...
ja mam dobru imunitu...ale bal by som sa takej pri ktorej by mi museli odrezat nejaku koncatinu...naco je taky zivot bez ruky ci nohy...radsej by som zomrel
ja rakoviny lymfatických uzlín...už dlho dlho predlho ich mám pri krku zväčšené a doktorka ma odmieta kamkoľvek poslať - ako tvrdí je to len z opakujúcich sa prechladnutí a angín...
Len holt, to by ma uzlina musela bolieť, ako som sa dočítala a tá moja, to je len veľká zatvrdnutá guľa.
k niektorym tym prispevkom ani ja sa bezne nezamyslam nad chodobami, lenze v skole sme pozerali o tom film.....aaaa dost ma to desi....uz len to, ze sa toho nikdy viac nezbavis, zatial co ostatnych chorob aj hej.....aj ked iba v niektorych pripadoch, ale da sa....
Nerobim si prdeli myslim to teraz vazne.Bojim sa ovcich kiahni.Ajked ich uz nedostanem pravdepodobne ale tak aj tak sa bojim.Prezila som ich minuly rok!Ano vo veku 15 rokov kiahne.Bolo to strasne!Bolo to vsade!Doslova vsade!Aj tam kde som myslela ze sa to neda!Ano aj tam...brrrrrr a doteraz mam v strede cela krater po tom A to neratam ostatne jazvy najma na chrbte lebo tak clovekmusi aj spat a lezi na chrbte...
ja sa nebojim ziadnej choroby ako takej vzhladom na to aku chorobu mam, bojim sa jedine toho ak by som sa mala niekedy dostat do stavu ze nebudem sebestacna a budem odkazna na trvalu pomoc inych..to by som nezniesla, ale.....je zbytocne sa bat pretoze s tym aj tak nedokazeme nic urobit
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
39 komentov
ale ja sa nad tym nezamyslam bo aj tak by mi to ved nepomohlo...
ja nad tym radšej nerozmyšľam
Len holt, to by ma uzlina musela bolieť, ako som sa dočítala a tá moja, to je len veľká zatvrdnutá guľa.
Fuck it