Bývam v byte, pod nami nik nebýva, nad nami žije starší pár, aktuálne odtiaľ počujem akýsi buchot a minule sa bol ten pán spýtať že či sa nám dá splachovať hajzel lebo jemu nie a ešte občas si robia diskotéku, rádio viva úplne nahlas to ma ide jebnúť.
..tí, čo sú nad nami: každý druhý týždeň ide 'pupkáč' dole do pivnice o piatej, niekedy tam robí víno (vraj z rôznych starých chlebov a kvasov) a jeho manželka klepe presne o 9.00h rezne! každý..boží..druhý..týždeň! ale keď ja ešte spím, a počujem ich... aaaawrghhhh držte ma!
..tí, čo sú nad nami vľavo: manžel, keď ide dole, tak grgá a počuť to po celom vchode, manželka je piča
..tí, čo sú úplne hore: manžel kričí na manželku z tretieho poschodia na prízemie a hádže kľúče po tme na hlavu na trávu, kde je on (minule ho skoro trafila)
vkuse len ziapu, ich decko (im) od 5. rokov nadáva, ich vymrdaný pes spôsobuje že neviem celú noc spať lebo šteká ako kkt piskľavým štekotom a...zasa som sa rozčúlil!
jedni susedia vedľa sú postarší manželia a ich 35-ročný syn, ktorý stále býva s nimi, majú troch ohavných otravných psov, ktorí vyzerajú ako hajzlové kefy, ich neustály štekot sa nedá počúvať a doma sa div nehádame, kto ich prvý zastrelí
druhí susedia vedľa sú mladší manželia s dvoma malými deťmi (2 a 6 rokov), ich mama je mierna hysterka, keď sa decká hrajú vonku, ona po nich neustále reve a za všetko im nadáva, je to počuť na celú dedinu a nedá sa pri tom existovať (jediné šťastie že je zima, takže tak často nechodia von, ale v lete je to masaker)
susedia oproti sú dvaja starší manželia a ich 30-ročný syn (neskutočne lenivý alkoholik, ktorému chýba asi polovica zubov a nie som si istá, či vôbec skončil základnú školu)
a v druhom dome oproti býva jedna dosť stará babka, ktorej rodina robieva asi 3 mesiace v roku každý víkend zabíjačku, je to úplne úžasné, keď ich pri tom musíme nedobrovoľne sledovať
doma - dookola traja susedia = neskutočné horenosy a tie ženské by som za to sliepkarčenie bila. ešte vie že ju počujem,ale bude to ohovárať na celý blok.
intrák - oproti - debili čo si zaryhali posteľné obliečky a vymágali to len v čistej vode, epicky to smrdí lebo to sušia na chodbe a človek ktorý vojde na chodbu má dojem že tam niekto permanentne grcia. ; vedľa - kockaté hlavy, z druhej strany vedľa - pipky čo nevedia variť a stále spália všetko čo sa tvária že idú "uvariť".
Bývam v dome a netuším, čo práve robia moji susedia. Ale jedna rodinka, ktorá sa nedávno prisťahovala je vtipná - často sedávajú na terase v županoch, keď prší a radi si do záhrady vynášajú obrovský televízor a pozerajú hokej
Keď sme boli malí, rodičia organizovali hry/preteky a rôzne akcie pre decká z celej ulice, spomínam si na slalomy na bicykli cez trať z plastových fliaš, mali sme aj pódium, kde každý musel niečo zaspievať, kreslilo sa na chodník a ták
Mala som jedného suseda, ktorý mi nechával na streche dévédéčka, ale už sa odsťahoval.
z jednej strany je len zarasteny pozemok nejakeho bulhara, kopa buriny a chujoviny, a permanentne medzi 6 a 7 rano si tam pusti z retaze nejakeho psa ktory tam beha ako splaseny, lebo inak von s nim von vobec nechodi, potom moj pes steka lebo sak jasne, ked tam ma divocinu z ktorej sa zrazu vynori cudzi pes a pobehuje si tam pred nim, tak sme sli za hentym ze zoznamit psov, ale henten jeho uplne nesocializovany len vrcal na nasho, a stale si ho pusta o pol siedmej z retaze chuj, sak preco ne, takze druhy sused hned vedla nas nam uz strielal vzduchovkou po psovi, najnovsie si kupil antistekac a namotoval si to na dom...takze super vztahy ...ale s ostatnymi pohoda
radka vy nemate susedov...teraz som si predstavil domcek hlboko v lese @zelinka
no z jednej strany sem chodia iba ako na chalupu parkrat do roka (dcera im uz rastie,uz bude abo ma 17 to potesi..hlavne cez leto)
a z driuhej strany byva 83 rocna babka so svojim 63-rocnym synom,ktory 21 dni pije (je zavrety v izbe) a potom tyzden sa pomoce okolo domu..chudinka babka,sama je na vsetko.. a maju vsetky macky z dediny a babka pecie fajne kolace
inak na ulici byvaju este 2 rodiny ale aj tak netusim, ze co robia..len jedny maju nad 70 rokov a maju psa aj druhy maju psov
Moji susedia tu nebyvaju casto. Akurat minule si jeden sused doniesol do bytu nejaku zensku, ktoru velmi hlasno vyklatil. Inak tam asi ani nebyva.. Dalsia suseda je Smatanova, ale tu som tu videl len raz. Podomnou nikto, nadomnou nikto, oproti tusim mlady par..
nad nami kedysi byvala taka stara teta, ktora si myslela, ze vzdy ked vetrame, tak jej ide zima od nas.. takze 18 rokov som nepocuvala nic ine ako: to ja taka spina! zasa vetra! co je sprosta?? potom nasledovalo buchanie palicou a dupanie nohami (celu noc), takze som sa moc nevyspala. raz za nou bol brat jej dohovorit a ona na dalsi den dala dole na dvere oznam ze: po dome sa pohybuje fetak v ciernom obleceni a otravuje starsie damy potom isla buzerovat opatrovatelky v domove dochodcov a potom umrela.. teraz nad nami byva jeho syn s manzelkou. spia oddelene a ten syn rovno nado mnou a chrape kazdu noc tak, ze zasa niekedy nemozem zaspat
vedla nalavo byva celkom v pohode teta a napravo taki nejaki mladi co sem-tam pustia nahlas nejake radiove sracky a este mame na konci chodby takeho mladeho 14-rocneho debila.. ten furt fajci s kamaratmi na nasom poschodi, rozbil vo dverach sklenenu vypln, furt krici a nadava na chodbe, cely dom je od neho pokresleny, cura na schody a potom tam hulia travu a co ja viem este co :/ a este sme mali jednu taku divnu scientologicku na chodbe, len ta sa odstahovala, ale stale chodi do nasej schranky jej scientologicka posta, lebo mame rovnake priezvisko nuz, u nas je veselo
my sme tiež tí zlí susedia...a momentálne môj sused hrá na gitare , asi zložil novú pieseň
a zvykneme si so susedmi robiť tak napriek, že my zapneme na maximum reproduktor a sused pustí svoje a že kto dá hlasnejšie ale väčšinou to vzdá prvý, ved múdrejší ustúpi
suseda zľava sa nám vyhráža, že nám oreže orech (chudák strom) lebo jej asi 2 konáre siahajú nad strechu (možno pár centimetrov), okrem toho má asi 100 rokov, divím sa že žije a robí problémy každému navôkol. Okrem toho robí malú potrebu na zastávke, nechápem prečo. A susedia zprava sú naša rodina akurát by nemuseli o jedenástej v noci trénovať na klavíri a všetko by bolo v poriadku
za nami bývajú starkí, s ktorými sa moc nebavíme, vedľa rodina s neskutočne škriekajucimi deťmi, a zľava teta, ktorá na nás kričala keď sme boli malí so súrodencami a ozrani, čo si raz jeden druhému trieskali hlavu o kamión , ženu jedného z nich ubili v meste na smrť a syn fetoval a tete čo na nás kričala zlomil ruku a teraz sedí pred domom parkovisko .. ale ináč v pohode ulica.. veľa mačiek ktoré jedna babka každé ráno a večer zvoláva domov a TOP je ten vkuse vyzvanajuci kostol vrrrrrrrrrr
zo zadu pole aj s výhľadom na jednu zrúcaninu (Branč), z ľava manželský pár so 7r. synom, ktorý nám veľmi rád v lete cez dieru v plote chodí na trampolínu, a do bazéna, naši s nimi majú celkom dobré vzťahy, a z druhej strany nejaký chlap s rodinou, ktorému naši závidia aj nos medzi očami, lebo nepracuje a má kopu peňazí, a stále je aj s rodinou niekde na dovolenke, takže ani nevieme či tam býva z predu máme nejakú radovú zástavbu, kde ani neviem kto býva, okrem mojej slovenčinárky z osemročného gympla.
Keď to mám zhrnúť tak som veľmi rada že sme sa presťahovali, naši susedia sú uplné zlatíčka oproti tomu, čo pri nás bývalo v paneláku: sadisti, ktorí týrali svoje deti a vrieskali 24/7, a keď šli na dovolenku nechávali pravidelne pustené budíky ktoré celý týždeň zvonili, a z opačnej strany býval môj profesor geografie, a nebolo mi všetko jedno, keď som si šla v nohavičkách povešať prádlo na balkón, a on na tom vedľajšom "venčil" svojho psa
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
36 komentov
kradnú nám kvety!
jedna co tu byvala nam kradla kvety z chodby a aj ine veci... neviem naco jej to bolo ale ok. ale uz sa odstahovala nastastie
a z casu na cas sa tu udeje nieco zaujimave, inak nuda
..tí, čo sú nad nami: každý druhý týždeň ide 'pupkáč' dole do pivnice o piatej, niekedy tam robí víno (vraj z rôznych starých chlebov a kvasov) a jeho manželka klepe presne o 9.00h rezne! každý..boží..druhý..týždeň! ale keď ja ešte spím, a počujem ich... aaaawrghhhh držte ma!
..tí, čo sú nad nami vľavo: manžel, keď ide dole, tak grgá a počuť to po celom vchode, manželka je piča
..tí, čo sú úplne hore: manžel kričí na manželku z tretieho poschodia na prízemie a hádže kľúče po tme na hlavu na trávu, kde je on (minule ho skoro trafila)
takže!
a tí na pravo....TÍ NA PRAVO!!!!
Bučkovci sú oproti nim rodinka roka...
vkuse len ziapu, ich decko (im) od 5. rokov nadáva, ich vymrdaný pes spôsobuje že neviem celú noc spať lebo šteká ako kkt piskľavým štekotom a...zasa som sa rozčúlil!
zdravime sa v podstate vsetci , len ma to otravuje pri niektorych
s domovnikom som si tykala este pre par rokmi , ze ahoj iba jemu vzdy
jedni susedia vedľa sú postarší manželia a ich 35-ročný syn, ktorý stále býva s nimi, majú troch ohavných otravných psov, ktorí vyzerajú ako hajzlové kefy, ich neustály štekot sa nedá počúvať a doma sa div nehádame, kto ich prvý zastrelí
druhí susedia vedľa sú mladší manželia s dvoma malými deťmi (2 a 6 rokov), ich mama je mierna hysterka, keď sa decká hrajú vonku, ona po nich neustále reve a za všetko im nadáva, je to počuť na celú dedinu a nedá sa pri tom existovať (jediné šťastie že je zima, takže tak často nechodia von, ale v lete je to masaker)
susedia oproti sú dvaja starší manželia a ich 30-ročný syn (neskutočne lenivý alkoholik, ktorému chýba asi polovica zubov a nie som si istá, či vôbec skončil základnú školu)
a v druhom dome oproti býva jedna dosť stará babka, ktorej rodina robieva asi 3 mesiace v roku každý víkend zabíjačku, je to úplne úžasné, keď ich pri tom musíme nedobrovoľne sledovať
ja toto miesto priam milujem ♥
a doma z jednej strany cintorín, z druhej strany kostol, z ďalšej susedu, ktorá nás špehuje a zo štvrtej bývalú starostku a s ňou sa moc nebavíme...
intrák - oproti - debili čo si zaryhali posteľné obliečky a vymágali to len v čistej vode, epicky to smrdí lebo to sušia na chodbe a človek ktorý vojde na chodbu má dojem že tam niekto permanentne grcia. ; vedľa - kockaté hlavy, z druhej strany vedľa - pipky čo nevedia variť a stále spália všetko čo sa tvária že idú "uvariť".
Keď sme boli malí, rodičia organizovali hry/preteky a rôzne akcie pre decká z celej ulice, spomínam si na slalomy na bicykli cez trať z plastových fliaš, mali sme aj pódium, kde každý musel niečo zaspievať, kreslilo sa na chodník a ták
Mala som jedného suseda, ktorý mi nechával na streche dévédéčka, ale už sa odsťahoval.
no z jednej strany sem chodia iba ako na chalupu parkrat do roka (dcera im uz rastie,uz bude abo ma 17 to potesi..hlavne cez leto)
a z driuhej strany byva 83 rocna babka so svojim 63-rocnym synom,ktory 21 dni pije (je zavrety v izbe) a potom tyzden sa pomoce okolo domu..chudinka babka,sama je na vsetko.. a maju vsetky macky z dediny a babka pecie fajne kolace
inak na ulici byvaju este 2 rodiny ale aj tak netusim, ze co robia..len jedny maju nad 70 rokov a maju psa aj druhy maju psov
a sakra cele som to tu zamotal
vedla nalavo byva celkom v pohode teta a napravo taki nejaki mladi co sem-tam pustia nahlas nejake radiove sracky a este mame na konci chodby takeho mladeho 14-rocneho debila.. ten furt fajci s kamaratmi na nasom poschodi, rozbil vo dverach sklenenu vypln, furt krici a nadava na chodbe, cely dom je od neho pokresleny, cura na schody a potom tam hulia travu a co ja viem este co :/ a este sme mali jednu taku divnu scientologicku na chodbe, len ta sa odstahovala, ale stale chodi do nasej schranky jej scientologicka posta, lebo mame rovnake priezvisko nuz, u nas je veselo
a zvykneme si so susedmi robiť tak napriek, že my zapneme na maximum reproduktor a sused pustí svoje a že kto dá hlasnejšie ale väčšinou to vzdá prvý, ved múdrejší ustúpi
dnes nepije..dnes som ho videl
Keď to mám zhrnúť tak som veľmi rada že sme sa presťahovali, naši susedia sú uplné zlatíčka oproti tomu, čo pri nás bývalo v paneláku: sadisti, ktorí týrali svoje deti a vrieskali 24/7, a keď šli na dovolenku nechávali pravidelne pustené budíky ktoré celý týždeň zvonili, a z opačnej strany býval môj profesor geografie, a nebolo mi všetko jedno, keď som si šla v nohavičkách povešať prádlo na balkón, a on na tom vedľajšom "venčil" svojho psa