napr. ako v @1 to mi vôbec nevadí ,ale moja mama ma už druhý rok budí tak ,že do mňa pichne prstom ako do hovna a to mi vie urobiť náladu na celý deň.. proste to je pre mňa uplne najdrastickejšie zobudenie
čo si teraz spomeniem, tak v tábore asi pred dvoma rokmi kamarát o pol štvrtej ráno "stratil som kdesi vonku kľúče, vstávaj musíme ich ísť hľadať!"
alebo na debatnej súťaži, keď som spala s trénerkou v jednej izbe a začala o piatej zmýšľať, že sa ide osprchovať. tak zasvietila, pol hodinu vŕzgala s posteľou a keď konečne vybrala z ruksaku potrebné veci (5x zatiahnuť a 5krát odtiahnuť zips) a ja som sa otočila že čo tam tak dlho robí tak sa nahlas spýtala "prepáč, zobudila som ťa?"
alebo keď som zadriemala na lehátku na pláži v Španielsku a zrazu tesne pri uchu mi ten predavač "kokosé melonéééé kokosé kokosé meloné for frí van pís of kokosé, meloné meloné báj meloné..."
a tak, určite sa našli aj kadejaké iné brutálne zobudenia, ale tak, nebudem všetky rozpisovať, jednak si nespomeniem teraz, a okrem toho, aj tak, kto by to čítal
ja sa zobudim na kazdu somarinu ale o drastickom budicku by vedela rozpravat spolubyvajuca, ktora ma taky tvrdy spanok ze ju budime napriklad skeklenim, alebo oblievanim vodou... ale asi najhorsie bolo ked sme ju budili kockami ladu za krk a na chodidla...
Neznie to tak strašne, ale bolo to v takom stave, že som úplne nespala ale som ani nebola hore, len som v hlbokej noci zaspávala a moja sestra jemným tichým hlasom povedala viackrát moje meno. To bolo akoby mi zvnútra rozožieralo hlavu a zobudilo ma to príšerným spôsobom :/
tak dávnejšie si nejaké opité indivíduum pomýlilo vchod a začalo nám vyzváňať na zvonček...vraj či je nejaká Majka doma -.- ale zo 10 sekúnd na tom držal ruku ! (ach) a inak je pre mňa drastický každý pracovný deň, keď na mňa mama začne húkať, že je veľa hodín, treba vstávať a ešte je nepríjemné prebúdzanie so spánkovou paralýzou...ale tak to nebýva veľmi často a dá sa to prežiť
ked uprostred noci zasvietila sestricka v nemocnici a spytala sa ci si moze pozicat casopis, ked na mna skocil kocur zo skrine, ked po mne oco hadal loptu/ nalial na mna vodu, ked sa mi snival velmi napinavy sen- volakto ma tam prenasledoval a letel na mna kamen a mama sa mi dotkla čela prave vtedy, ked ma akoze trafil ten kamen takmer som infarkt chytila
A neznasam sestrine kazdodenne budenie, ta ma vzdy budi nejakym blbym sposobom...
akurat dnes som prvykrat spala doma sama, samozrejme pri zapnutej telke po x poharoch vina, lebo som hrozny strachopud a inak by som ani nezaspala...... v noci som "precitla" na to ze niekto takym hnusnym hlasom hovori "otvor oci otvor oci" aspon 10x, otvorila som ich, pozriem na telku a telka cierna......... v tom momente ma zalial studeny pot a keby som mala o 30 rokov viac tak by to bol isty infarkt..
az po chvilkovom psychickom zruteni mi doslo ze som mala telku nastavenu na vypnutie, vystihla som perfektny moment nejakeho horroru..... uz som nezaspala
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
až na to, že som spala tak tvrdo, že to otec využil, vzal ma na ruky a hodil do vane s ľadovou vodou -.-"
Odvtedy nebol ochotný so mnou spať v posteli ... Ako všetko a všetci
inak neviem, nejak extra budíček odkrem oca na veľkú noc mi nikto nezrobil ešte
alebo na debatnej súťaži, keď som spala s trénerkou v jednej izbe a začala o piatej zmýšľať, že sa ide osprchovať. tak zasvietila, pol hodinu vŕzgala s posteľou a keď konečne vybrala z ruksaku potrebné veci (5x zatiahnuť a 5krát odtiahnuť zips) a ja som sa otočila že čo tam tak dlho robí tak sa nahlas spýtala "prepáč, zobudila som ťa?"
alebo keď som zadriemala na lehátku na pláži v Španielsku a zrazu tesne pri uchu mi ten predavač "kokosé melonéééé kokosé kokosé meloné for frí van pís of kokosé, meloné meloné báj meloné..."
a tak, určite sa našli aj kadejaké iné brutálne zobudenia, ale tak, nebudem všetky rozpisovať, jednak si nespomeniem teraz, a okrem toho, aj tak, kto by to čítal
keď ma napadol spolubývajúci..
inak som rada za normálnu rodinu a absenciu prijebaných veľkonočných zvykov.
no co, siel bus, a ja som inak nereagovala
inak kazde prebudenie pocas toho, ako sa mi sniva, je dost drasticke
A neznasam sestrine kazdodenne budenie, ta ma vzdy budi nejakym blbym sposobom...
az po chvilkovom psychickom zruteni mi doslo ze som mala telku nastavenu na vypnutie, vystihla som perfektny moment nejakeho horroru..... uz som nezaspala