súhlasím s vyššie spomenutým, netreba zbytočne riešiť, ako sa mi nechce a aký/á som lenivý/á a ako sa neviem motivovať a čo mám vymyslieť za trik, aby som sa motivoval/a a ďalšie veci proste mechanicky začať a nečakať, že ťa osvieti a začne sa ti chcieť. žiaden ultimatívny návod ako "nechce sa mi do toho, ale keď tri krát zaskáčem na pravej nohe (alebo sa odmením, to je jedno), tak to zrazu pôjde samé" nie je, vždy sa ti nebude chcieť, aj keď si niečo nájdeš
mne pomaha ked myslim na nejaky ciel...napr. nechce sa mi ucit pedagogika...predstavim si VS a to co zo mna bude ak ju spravim a co bude ked to necham plavat no a potom to uz ide..
daj si pred oči čokoládu a povedz si, že keď to spravíš, tak ju zješ, a keď to nespravíš, tak si dáš večer budíka na piatu aby ťa budil od piatej každých peť minút a rob to každý deň až dokým to nespravíš
Poviem si heslo: Inteligentným patrí svet a hlúpim lopata.
A mam doma svoj malý osobný denník kde si píšem čo všetko som už dokázala. Jeden som už vyplnila celý. Teraz pokračujem v Druhom. Neuveriteľne ma to teší ked sa pozerám do toho prvého a zároveň ma to aj prekvapuje čo všetko som vtedy (pred rokom) zvládla, kolko toho som dokázala spraviť. A to ma motivuje aj teraz. Veľa úspechov Ti prajem Heve a nice day.
Nie, povedala som inteligentným... Bohatý často stracajú svoju inteligenciu. Nevešaj hlavu. Inteligentým som skorej myslela, tých čo premýšľajú racionálne @revolucion
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
skratka si poviem ake nasledky by to malo
napr. ked je test z prdaku a mne sa nechce ucit (moj najcastejsi pripad)
tak staci pomysliet ze dostanem otrasnu znamku, mater ma zabije a hned mam dostatocnu motivaciu
btw. thx všetkým za názory, a hej asi pomôže len to, to mechanicky začať a nemyslieť
@kukuricka ..si nemiestna !
A mam doma svoj malý osobný denník kde si píšem čo všetko som už dokázala. Jeden som už vyplnila celý. Teraz pokračujem v Druhom. Neuveriteľne ma to teší ked sa pozerám do toho prvého a zároveň ma to aj prekvapuje čo všetko som vtedy (pred rokom) zvládla, kolko toho som dokázala spraviť. A to ma motivuje aj teraz. Veľa úspechov Ti prajem Heve a nice day.