Škola, popritom brigada v "stánku" s rýchlym občerstvenim... nie je to stánok, ale normálne vojdes akoby do budovy.. ale stále som nenašiel to sprábne pomenovanie
Momentálne žijem z toho čo som si zarobila na Korzike...ako snažila soms a pracovať ( ) ale dala som výpoveď po týdžni (dobre po dvoch, ale po týždni som vedela že tam nechcem robiť, len sm si chcela nájsť náhradu za seba, nech ma netlačí svedomie .) )
Ja robim programatora na fulltime a popritom mam vlastne zakazky (tiez tykajuce sa vyvoja softwaru). na a momentalne rozmyslam cim by sa dali este zarobit dalsie chechtaky, kazdy cent mi je dobry, nakolko si chcem kupit Audinku.
@relieforsaddist keby sipisal k teme a nie picoviny tvoj komentar by tu ostal.
90% prijmu tvori Bitcoin (affiliate, swapy, trading, reselling). Par tyzdnov do roka nieco nakodim (backbone.js, jquery) a zvysok su rozne ine ksefty bud nie celkom koser IT veci, alebo predaj nejakeho matrosu (nemyslim drogy).
Mesacne prijmy su dohromady v priemere 4 nasobok mojej spotreby (najviac tvori btc affiliate), takze si nestazujem.
Pracujem 9-11 dní v zamestnaní, podľa toho aký je mesiac. To mi dáva 750-850€ v čistom. Do toho podnikám tam je to rôzne, aký silný mesiac je. No keď si dám platy dokopy tak mám vždy 1500€ +. Moje zamestnanie a podnikanie sa týka zvierat a nikdy som si nezmohol vybrať lepšie.
co robis pre farmaceuticku firmu , ak sa mozem spytat ? @pyjemzelenycaj
@xxar3s hej da sa z toho vyzit, ale u mna obchodovanie tvori vacsinou tu mensiu cast prijmu, kedze nie je v mojom zaujme zabijat cas technickymi analyzami. Samozrejme ak vidim velky dip tak ho hned kupujem a po navrate na trendovku/k trendovke (velakrat v ten den) predavam so ziskom.
Fulltime job (strojárstvo, programátor CNC v Bratislave), plus popri tom predávam autá...
Dokopy je to približne 1.800€ (samozrejme, závisí od toho, aký je mesiac, či autá idú het, a tak ...a tým sa nechvascem!)
@xy12345 assistant.bola som na medical oddeleni,teraz prestupujem na ine. a skor administrativne veci,ale je to dobra vec do buducna v zivotopise,mozno by som ostala u nich robit aj po skole,kedze to je celkom v odbore.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
41 komentov
@relieforsaddist keby sipisal k teme a nie picoviny tvoj komentar by tu ostal.
@xxar3s Aký jazyk/y?
nie, keď robím tak sa venujem práci a nemám čas si popritom honkať
áno
variabilne
90% prijmu tvori Bitcoin (affiliate, swapy, trading, reselling). Par tyzdnov do roka nieco nakodim (backbone.js, jquery) a zvysok su rozne ine ksefty bud nie celkom koser IT veci, alebo predaj nejakeho matrosu (nemyslim drogy).
Mesacne prijmy su dohromady v priemere 4 nasobok mojej spotreby (najviac tvori btc affiliate), takze si nestazujem.