Som štvrták a uvažujem nad výškou, zaujala ma Masarykova v Brne, ale chcel by som potom študovať ešte niečo iné aj na Slovensku. Viem, že štát (Slovensko) platí 5 rokov vysokej (6 medikom), ak študujem v zahraničí na Bc. (ČR) a potom sa vrátim na Slovensk
ja riesim momentalne podobny problem, studovala som 3 roky v CR sukromnu skolu a teraz som sa vratila na SK a chcem si podat prihlasku na bc. studium a tiez nemam jasno v tom plateni....ale podla mna by sa to malo vztahovat iba na SK skoly....snad
čiže mám za sebou 3 roky VŠ a mám bakalársky titul a chcem odísť na rok do zahraničia a potom sa sem vrátiť a dokončiť 2 roky magisterský stupeň, budem platiť za tie dva roky? ...Ďakujem
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
ja riesim momentalne podobny problem, studovala som 3 roky v CR sukromnu skolu a teraz som sa vratila na SK a chcem si podat prihlasku na bc. studium a tiez nemam jasno v tom plateni....ale podla mna by sa to malo vztahovat iba na SK skoly....snad