Aké je, kurva, tajomstvo tých dokonalých pavučinových rakovinotvorných langošov, čo predávajú napríklad aj u nás na stanici?!!!!!!!!!!!! Ako dosiahnem tú božskú koexistenciu?!!!!!!!!!
Jednoznačne súhlasím s tou prepálenou indulonou, pretože langoše na stanici chutia ako smažené na indulone naozaj neviem, kto by už len chcel vedieť také spraviť
@maceta4444 ale luďáá, vy máte veľmi tragické skúsenosti s langošmi alebo čo, preboha, až ma to desí. Asi som neskúsený hodne alebo čo, bo poznám len naše, ale tak nemyslím si, že som divný, keď mi tieto naše brutal chutia. A beztak, čo som si všimol, týpka z nášho mesta na nete poznáš tak, že má medzi obľúbenými jedlami napísané "... a langoše, čo robia u nás na stanici"
Aj v PE sú langoše úplne úžasne. K takej špecifickej chuti cesta ako majú oni sa neviem dopracovať. Jedinú chybu čo majú, je akúrat to že sú stráááááááááááášne mastné.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
» www.mimibazar.sk/recept.php?id=8...
a sú takmer také ako tie zo stanice (nemám ich také veľké, robím skôr menšie)
aha, tak na tej asi majú tie také gumové za jedno euro tie sú tiež moc moc "dobré"