Ja nemam ziadnu alergiu ale od minuleho leta ked na mna svieti slnko sa mi robia na kozi pupaky a slzaveju mi oci ale nevim ci je to alergia lebo to od minuleho roka
Pri alergii mam ja iba upchaty nosa neda sa mi dychat ale kedze mam expertku na alergicke reakcie cize amm dobru aleolorgicku tak sa citim az moc dobre momentalne uzivam Ewofex ma pobne ucinky ako Fixit a je o nieco o polovicu lacnejsi. ale treba to brat s umevom do roka ta alergia moze trapit len 7 mesiacov maximalne
Pridávam sa do klubu alergikov Prach, peľ, srsť a neviem čo ešte. Ale teraz to akosi na sebe nebadám, ani tabletky neberiem, ale keby idem niekde do vysokej trávy tak kýcham až krv.
jj, ja jsem tiez taky elergik na vsetko a nemozu mi to liecit bo nasjkor musia vyliecit setko ostatne ale najviac ma trapi ta laergia na zvieratka... dokonca aj na rybicky... a ja tak tuzim mat zvieratko
Ja som alergická na pel vysokých tráv, brezu, prach, roztoče, púpavu, psy a ešte na vela vecí čo ani neviem ako sa volajú...Po 6tich rokoch čo som brala tabletky na tú trávu sa to už nijako neprejavuje (na šťastie) A na ostatné by som ani nevedela že mám alergiu keby mi to nepovedala teta doktorka
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov