hmm dost skoro ste na to niektori dosli sak to sa robi denno denne ...sprosti posielaju a aj tak nikdy nevyhraju a preco? no hadajte ...nic nove pod slnkom
@harlequin - tak ja radsej skodu v cene tej alfy .a mam zarucenu kvalitu,pohodlie,prijatelnejsi servis,netrati to tak na hodnote,a od spominanej alfy spider omnoho lepsi dizajn.
no otom take sutaze su. ci myslite ze vam dnes da dakto daco zadarmo?? hej!! spametacki chlapci a dievcata, dnes ani nemenovany sudruh politik : d nerobi nic zadarmo. a to sa mu a jeho zbojnikom z koalicie vsetci skladame na ich pozitky. a pritom prd pre ludi robia. ( to narazam hlavne na vcera uskutocnene volby do eu parlamentu, do *********** z celou eu uniou )
a niekto vyhra dakde aj ked poda len jeden mizerny tiket za 5 dolarou, miliony otom tie sutaze su.
@djdaniels podla nezavislych hodnotitelov nema fabia lepsi dizajn... a o pohodli ani nehovoriac... je to auto inej triedy... a kto chce auto za milion a pol tak si fabiu urcite nekupi
@harlequin nemal som na mysli fabiu mal som na mysli octaviu II RS 2,0TFSI a tu uz tie dve auta zrovnavat nemozes
alebo za melon a pol siahnut po napr nejakej trojkovej rade bmw...podla najnovsich info od kamosa by dovezena novucka M3 z ameriky vysla na cca 27000eur plus dovoz..no dako kolo jeden a pod by to byt mohlo a alfa za 1,5 mega alebo M3jecka s vykonom cez 500konikov a zadnym nahonom so super dizajnom to uz hej
keď sú ľudia jebnutí tak čo sa dá robiť...nechápem len načo rozdávajú kabriolety? Koľko ľudí si to auto NAOZAJ nechá? Podľa mňa tak slabých 20%...vysoká poistka, enormná spotreba, daň z výhry z miliónového auta tiež nebude 5 korún..nehovoriac o tom že rodinka niekde na dedine určite využije 2+2miestny kabriolet..
A to ešte treba spomenúť jakú mastnú daň treba zaplatiť, za tu cenu už by bola pekná fabia napriklad.. A hentaké črepy pochybujem žeby niekto kupil, skor by som povedal že kríza a zbavujú sa skladových zásob lebo kto už na to má a chce poriadny kabriolet tak si zaručene nekúpi ALFU
nuž sme sprostí národ... Jak by som sa len smial keby to všetko spustili ale nenachytal by sa na to ani jediný človek, ale o takom niečom možeme snívať
ved hej. pre slovakov co nemaju peniaze Fabie... a aj ako auta pre obchodnych zastupcov su to skvele auta... ale my sme v zivote skodovku nemali a ani nebudeme mat... len Volvo alebo Ford resp. BMW ci Mercedes... kazdemu podla jeho chuti...
ale pisat o novom aute ze je crep je prinajmensom trapne a neobjektivne...
tot moj nazor... k praktickosti sa nevyjadrujem lebo je vsetkym jasne ze auta takejto triedy su vsetky urcene NIE pre rodinne vylety a i.
alfa romeo bola , je a vzdy bude jedna z tych lepsich znaciek ( skoda je asi na urovni fiatu, fabia-podvozok z WV pola ) a alfa je lepsia ako nejaki fiat
no ale pozor to nejde o porovnávaní škodovky a Alfy.. narážam na to že kto tie prachy má a chce kabriolet tak si kúpi porschátko, mercedes či bavoráčika...
@24 alfa jedna z tých lepších značiek? špecifický design, vysoká kazovosť motorov a všetkého, to auto neponúka nič okrem svojho vzhladu čo sa páči určitému % ludí.....
@26 a kolko alfy si mal ze ti toto hovoris??? ano, jedna z tych lespsich. ale ty nevies nic o znackach aut, tak zbytocne budem otom z tebou tuna polamizovat.
@25 no ale niektori ano. a podalsie..je to len na nahode a stasti kto vyhra. lebo dat tu priklad ze kolko sms poslu ludia za den a davat to do suvislosti z tym ze za tu ceny kupis hoc aj bugaty veyron sa mi zda uplne odvecy-nezmysel. ved niekto vyhra aj z jednou sms alebo jednim tiketom miliony.
poslete jednu sms za 2eur a pride Vam odpoved ze ak chcete aktivovat tu prvu sms tak musite spravne odpovedat na otazku ktoru Vam poslu za 4eur tak uz ste zaplatili 6eur a este nieste v zrebovani odrbuju chudakov slovakov
ale kdeze ak si ho zoberiete tak 6638.78euro (200 000sk) treba zaplatit dan takze suma sumarum kdo nechce dat dan tak dostane 13277.57 (400 000sk) a auto je ich.ved auto nema cenu pod 1000 000sk???
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
aké podmienky? no daj
btw. kokot im dat aj tak ponukaju najvacsie crepy
uz ho niekto predava... » www.autobazar.sk/inzerat/detail/...
sprosti...schvalne ked vyhrate take auto za 4 eura...neposlite spravu nikto poslem len ja...sak nebudte blbi...
ano vlado!nesiel som von a neucim sa! ...ale nemozem uz,a boli ma noha,doktor mi aj zakazal chodit par dni...pojdeme na vinic a nepicuj
ale uvedomujete si ze z toho treba zaplatit DAN ?
a niekto vyhra dakde aj ked poda len jeden mizerny tiket za 5 dolarou, miliony otom tie sutaze su.
alebo za melon a pol siahnut po napr nejakej trojkovej rade bmw...podla najnovsich info od kamosa by dovezena novucka M3 z ameriky vysla na cca 27000eur plus dovoz..no dako kolo jeden a pod by to byt mohlo a alfa za 1,5 mega alebo M3jecka s vykonom cez 500konikov a zadnym nahonom so super dizajnom to uz hej
nuž sme sprostí národ... Jak by som sa len smial keby to všetko spustili ale nenachytal by sa na to ani jediný človek, ale o takom niečom možeme snívať
ale pisat o novom aute ze je crep je prinajmensom trapne a neobjektivne...
tot moj nazor... k praktickosti sa nevyjadrujem lebo je vsetkym jasne ze auta takejto triedy su vsetky urcene NIE pre rodinne vylety a i.
@25 no ale niektori ano. a podalsie..je to len na nahode a stasti kto vyhra. lebo dat tu priklad ze kolko sms poslu ludia za den a davat to do suvislosti z tym ze za tu ceny kupis hoc aj bugaty veyron sa mi zda uplne odvecy-nezmysel. ved niekto vyhra aj z jednou sms alebo jednim tiketom miliony.