Nasral ma uživateľ menom alicka, ktorý rozširuje o mne nepravdivé informácie a píše mojím priateľom z webky o mne absolútne klamstvá. Ja len toľko aby ste si na ňu dali bacha.
Aduliatkodca: Napísala mi, že nech si ju dám medzi priateľov, pretože už ONA napísala všetkým mojím priateľom, že spolu chodíme! To bola druhá správa ktorú mi poslala. Prvá bola: Ahoj chrobačik, alebo nejaká iná volovina. Však si pozrite jej profil a budete vedieť ktorá asi bije....
Myr3c:: holka to nema v poriadku v hlavicke podla mna alebo po tebe tak tuzi ze si to asi ani neuvedomuje.A mozno sa ti chce len zapacit che che cudny sposob ale niektore baby su v istych veciach niekedy nevyspytatelne..
Myr3c tak si popularny pre 15rocne no co si uzivaj slavu!! nie kazdy je az tak slavny mozno sa to rozsiri aj na ine rocniky..13 14... riadne fankluby budu z toho skoro jak bezdeda ma
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
Ale nie, neviem, komu môžem veriť, bo mne sa s nou nic také nestalo, ale aspon budem ostazitejsia, vdaka