na al. som si objednal tricko a malo byt odoslane do 5 dni nebolo tak to al. zrusil a peniaze mi mali prísť na účet nestalo sa tak neviete čo mám robiť ? raz už sa mi takto objednávka zrušila ale normálne mi to prišlo na účet bez problémov :/
@vachtlik objednal som uz asi 300 veci nedosla len 1 tvoj kamarat je ovca ktora si nezistila potrebne informacie pretoze ak ti tovar nedojde zacnes sud a ali ti peniaze vrati kedze on ich drzi kym ti tovar nedorazi v poriadku tvoj kamarat nepodal staznost potom sa cudujete ze vas ojebu
@natalka1605 ja kvoli tomu ze zatial vsetko v pohode al mam rad pohode veci vsetko zatial prislo a vtedy peniaze prišli hned tak som sa zlakol Refund Information
Refund Date Refund Amount Comments
2014-06-11 21:00 EUR € 19,68 toto mi tam píše :/
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov
mne prisli uplne necakane asi o 3 mesiace zo sidla v londyne
ale vratia ich vzdy, tak na nich nenadavajte, ved praveze uplne pekne bezpecne si to drzia
Refund Date Refund Amount Comments
2014-06-11 21:00 EUR € 19,68 toto mi tam píše :/
ved ty hlupko, ak zadali platbu pred 2 dnami vecer, tak ti to urcite nepride teraz hned a hlavne ked ide vikend