Ludia mám taký problém...chcela by som si v piatok vypiť nie veľa trochu niečoho tvrdého ale problém je v tom že beriem antibiotiká a bojím sa že mi to može uškodiť.Mám ich nedať napr. vo štvrtok a v piatok a potom pokračovať ? dakujem za INTELIGENTNé rad
nedat si antibiotika, ozrat sa, a potom si tie antibiotika dat naspat uz len svedci o tvojej inteligencii... radsej sa ozer do toho ... pecen bude mat radost.. ak nevypijes vela nemalo by ti to uskodit dakym strasnym sposobom.. ak pit nevies mozes sa otravit.. takze good luck
@kacenka30 ak berieš antibiotika tak ich určite za žiadnu cenu nevynechavaj!!! nesmies ich vynechat!! a radšej nepi vobec lebo poznáme také že nechcem vela, ale iba trochu piť a navyše tvrdého.. mohlo by to dopadnuť veľmi zle takže nepi vobec fakt proste nepi! a prečitaj si pribalovy letak k tym antibiotikam
Ak sa smiem spýtať, z akého závažného dôvodu skrátka v ten piatok musíš piť? Nevieš bez toho vydržať, alebo ťa vysmejú, ak si raz zo zdravotných dôvodov nedáš?
ludia vacsina z vás ma pochopila velmi zle po1. nejdem sa ozrat ako delo idem si dat trosku a viem co je troska a hlavne v alkohole sa viem ovladat po2.urcite nie som z tych trapnych deciek ktore sa ozieraju kazdy piatok len z frajeriny a po 3.myslim si ze antibiotika aj tak nepomahaju...na liecbu choroby maju asi taky efekt ako keby som cely tyzden lezala v posteli a pila cajik
@kacenka pokiaľ si dáš alkohol v malom množstve, tak ti to neuškodí...ja osobne som už pil alkohol hneď po tom čo som si dal tabletky na alergiu a paralen (mal som teplotu), ale radšej nepi pokiaľ veľmi "nemusíš"...myslím, že vydržíš tých pár dní aj bez alkoholu pokiaľ nedoberieš antibiotiká
chcel som napísať niečo iné, ale po prečítaní @16 mi neostáva nič iné, len súhlasiť s @rischo -m, ak máš takéto názory, načo tie lieky vôbec žerieš? choď si pekne vypiť, najlepšie čaj s rumom v pomere 1:3
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
Tak určite nepi, nedopadne to dobre, padneš do kríku a budeš vyzerať akoby si sa rezala.
chcel som napísať niečo iné, ale po prečítaní @16 mi neostáva nič iné, len súhlasiť s @rischo -m, ak máš takéto názory, načo tie lieky vôbec žerieš? choď si pekne vypiť, najlepšie čaj s rumom v pomere 1:3
LOL, prečítaj si môj koment ešte raz a pekne celý, napísal som že súhlasím s tým, čo si napísal ty, celé to patrilo autorke fóra
stáva sa
odkedy som raz spravil čosi podobné, každú reakciu na mňa si čítam aspoň 2 krát, kým odpíšem