Zaujímam sa z čistej zvedavosti. Predsa to každý mladý pozná, ten adrenalín, robiť čo je zakázané, niekto z čistej frajeriny, niekto sa len nechá nahovoriť od kamarátov, niekto iba zo slušnosti.
obcas si dam poharik doma s rodicmi, alebo ked pridem vymrznuta zvonku dam si trosku a nasi z toho nerobia ziadnu vedu, proste pre mna alkohol nie je ziadne synonymum adrenalinu tym ze mi nikdy nebol odopierany
ked som mal asi 2mesiace pred 18kou nas chytili floidi. fukol som cc 0.9 tzn skoro 2promile. musel som podpisovat papiere od socialnej pracovnicky hned na mieste a potom mi prisla domov pozvanka aby som sa u nich dostavil na "predebatenie" onoho incidentu. nic z toho nevyvodili kedze moj profil nesedel na ozrana, ktorym som napriek tomu bol.
najebanú ma nechytili...a keď sa zjavili tak som utiekla... ešte stále mám jedny pamätné nohavice v ktorých som preskakovala ostnatý drôt
nuž som skrytý rebel
ďalší raz som sa z fúkania vykecala...
a nerobila som to zámerne kvôli adrenalínu.... proste som si vypila a kokoti prišli!
a raz za nami prišli, lebo dostali hlásenie že nejaké sfetované baby behajú so sáčkom na hlave, v podprsenkách po meste a ležia na parkovisku ale to boli taký holobriádkovia... na nich sme zamrkali a bolo
mna iba raz zastavili policajti ked som isiel po celej ceste zo strany na stranu najebany a pytali obciansky odo mna ze ci mam 18 no a mal som 19 tusim tak mi iba povedali ze mam ist po chodniku a isli prec
Zobrali, nafúkala som asi 0,8 promile.. paradox je že sme boli úplne ticho iba sme sa potichu vonku zhovárali a odrazu fízly. A na stanici vypočúvali mňa aj kamošku s kamošom, samozrejme vopred sme sa dohodli že nevieme kto nám to kupoval a ani nevieme kde sa to kupovalo a mali sme iba jedno pivo nič viac a potom som volala mame že čo sa stalo a pustili ma.. a asi o mesiac na to sme museli ísť na miestny úrad.
raz dosli do klubu inak bolo to hrozne som myslela ze nas idu zabit a chytili kamosku a mala z toho dost problemy a trapas v celom meste.ale stavaju sa aj horsie veci
No neviem,ale ja som nikdy nepila KVÔLI tomu pocitu adrenalínu. Ja som pila lebo... Som proste chcela. A stále som bola tá, ktorá sa najviac bála policajtov a razie. Vlastne sa ešte stále bojím i keď už mám 18+. Našťastie ale mne nikdy nedali fúkať ani nič.
Ale viem, že viacerých kamošov takto načapali , jeden mal dvojku zo správania, lebo to poslali rovno do školy. Iných rodičia museli údajne ísť na také sedenie k psychlogičke, či čo, vraj ako vychovávajú svoje decká.
No, ja som raz bola na koncerte jednej hardcorovej kapely, hral v nej môj vtedajší priateľ. Mala som 17. Vypila som asi len dva vínové striky s kofolou.
Akosi sa to tam zvrhlo, lebo ľudia si mysleli, že zásadne každá hardcore kapela musia byť nacisti. Hajlovali a podobne. A až po tom, čo tam vrazila razia sme zistili, že ten koncert ani nebol ohlásený, či čo....proste, celé zle.
Vbehli tam aj so psami, hľadali drogy, po všetkých ziapali....zážitok ako sviňa Riešili extrémistické indivíduá a podobne. Asi trikrát volal jeden policajt všetkých pod 18, nech sa dostavia k pódiu.
Nikdy som nezažila raziu, a nevedela som, že si budú pýtať občianske. Spoliehala som sa na to, že vyzerám staršie a k pódiu som nešla. Lenže potom jeden poliš došiel k nášmu stolu a vypýtal si občianky Chvíľu som rozmýšľala, a možno som sa ho trochu drzo opýtala, či mi vráti občiansky On, že prečo. Povedala som mu, že nemám osemnásť a musím ísť pod pódium. Pozrel na mňa, prelistoval občianske, spýtal sa ma na meno, že či som to ja, niečo si z neho opísal a potichu mi povedal, nech si sadnem a som ticho Ani fúkať mi nedal
Ale bol tam jeden chalan, ktorý so mnou chodil do školy a vedela som, že má asi 16. Bol spitý ako doga. Na moje veľké prekvapenie som ho tam stretla aj keď razia odišla, a to bolo v NZ a my sme obaja boli z BA Asi toľko k tomu.
nie, v baroch som do 18tky nikdy nepila. ale raziu som zazila ked som mala 14, bola som v klube ktory bol od nejakych 17ci ako, takze som sa bala ci nebude pruser. a bolo to dost stresujuce, vsetko sa rozsvietilo, vsetci posadat k stolom a okolo kazdeho z nas prechadzali policajti so psami...nastastie bolo vsetko ok a po skonceni sme trielili domov ako s vrtulou v zadku.
Mám ti aj zatlieskať k tomu ? Mali ti rovno najebať obuškom . Jeden z dôvodov prečo už nechodím na disco.. Fakt ma tam nebaví prekračovať natrieskané deti, alebo riešiť patnastročnych hrdinov, ktorým chľast dodal viac odvahy jak vlatná mater rozumu...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
33 komentov
obcas si dam poharik doma s rodicmi, alebo ked pridem vymrznuta zvonku dam si trosku a nasi z toho nerobia ziadnu vedu, proste pre mna alkohol nie je ziadne synonymum adrenalinu tym ze mi nikdy nebol odopierany
btw ten balonik mam doteraz odlozeny
nuž som skrytý rebel
ďalší raz som sa z fúkania vykecala...
a nerobila som to zámerne kvôli adrenalínu.... proste som si vypila a kokoti prišli!
a raz za nami prišli, lebo dostali hlásenie že nejaké sfetované baby behajú so sáčkom na hlave, v podprsenkách po meste a ležia na parkovisku ale to boli taký holobriádkovia... na nich sme zamrkali a bolo
ach tá nostalgia ale nechýba mi to
A bolo to na kamoškinu 17tku :/
this made my day
Ale viem, že viacerých kamošov takto načapali , jeden mal dvojku zo správania, lebo to poslali rovno do školy. Iných rodičia museli údajne ísť na také sedenie k psychlogičke, či čo, vraj ako vychovávajú svoje decká.
Akosi sa to tam zvrhlo, lebo ľudia si mysleli, že zásadne každá hardcore kapela musia byť nacisti. Hajlovali a podobne. A až po tom, čo tam vrazila razia sme zistili, že ten koncert ani nebol ohlásený, či čo....proste, celé zle.
Vbehli tam aj so psami, hľadali drogy, po všetkých ziapali....zážitok ako sviňa Riešili extrémistické indivíduá a podobne. Asi trikrát volal jeden policajt všetkých pod 18, nech sa dostavia k pódiu.
Nikdy som nezažila raziu, a nevedela som, že si budú pýtať občianske. Spoliehala som sa na to, že vyzerám staršie a k pódiu som nešla. Lenže potom jeden poliš došiel k nášmu stolu a vypýtal si občianky Chvíľu som rozmýšľala, a možno som sa ho trochu drzo opýtala, či mi vráti občiansky On, že prečo. Povedala som mu, že nemám osemnásť a musím ísť pod pódium. Pozrel na mňa, prelistoval občianske, spýtal sa ma na meno, že či som to ja, niečo si z neho opísal a potichu mi povedal, nech si sadnem a som ticho Ani fúkať mi nedal
Ale bol tam jeden chalan, ktorý so mnou chodil do školy a vedela som, že má asi 16. Bol spitý ako doga. Na moje veľké prekvapenie som ho tam stretla aj keď razia odišla, a to bolo v NZ a my sme obaja boli z BA Asi toľko k tomu.