Myslíte si že v takom veku ešte do 18 rokov sa dá naozaj lahko zozávislieť na alkohole?? Ked to napr niekto 2-3 krát preženie s alkoholom ale tak že o sebe nevie može zozávislieť lebo mám vela takých kamarátov ktorí boli takto opití vela vela krát a st
Ako ja ti tak poviem ja s kamoškou píjavame s báským kludne aj každý druhý den niekedy aj celý tížden každý den a ako v poode dokážem nepiť aj mesiac aj dva to není o závislosti ale o voli
to nie je zavislost, zavislost je, ked si každy den musis dat aspon jedno poldo aby si bola kludna a nemas problem sa sama doma opit len preto že musis.. a nie že v piatok ides von s kamaratmi
@pernik hej ale myslel som to tak ze ked ladyblady napisala "ked to napr niekto 2-3 krát preženie s alkoholom ale tak že o sebe nevie može zozávislieť". ze urcite treba viac ako 3x (dufam ze sa chapeme)
@ladyblady hmmm...ja som to už párkrát prehnala a vždy keď ideme niekam na disku, alebo na opekačku, tak pijeme.. závislá určite nie som, aj keď som to párkrát už prehnala...stačí?
Ja tiež napríklad, som bol x krát ožratý(to sa nechválim, to musím bohužiaľ povedať), že si ani nepamätám a to ešte so mňa nerobí alkoholika. Preto že nepijem aj 2, 3 mesiace a ak nepočítame pivo, tak aj pol roka. A alkoholik, tomu sa už trasú ráno ruky(príznaky abstinencie) pokiaľ si nevypije. Pije už aj sám, aby ho nikto nevidel. Pije rýchlo, extrémne dávky alkoholu. Ale pravdu povediac, neviem presne kde je ten zlom, kedy sa z človeka stáva alkoholik.
Je to somarina, že keď sa 2-3 krát ožerež, tak ostaneš závislý. Horšie je to vtedy, keď piješ každý deň. Potom závislý môžeš ostať. Inak a my mladí máme oproti starším tú výhodu, že alkohol lepšie znášame.
no podla mna je zavislost aj to co robim ja, v piatok pijem vonku z nekym a v sobotu ked nikto nejde tak pijem aj doma pri pc , a tak opity ze si nic nepametam som bol aspon 50 krat
urcite zavisli nie su, len sa neodporuca pit napriklad dva tyzdne vkuse...nie, ze by potom uz zavisli boli, ale potom je velka chut ist zase do karcmy..prvy den sa prekonat je tazsie
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
43 komentov
90 percent dospelých, ktorých poznám v mladosti pilo rovnako ako my (vrátane mojich rodičov) a alkoholici z nich určite niesu...
@delegatka no pila som ale nikdy som to neprehnala az tak nejako extra
fuj
ja som zrejme alkoholička už roky.
Ja tiež napríklad, som bol x krát ožratý(to sa nechválim, to musím bohužiaľ povedať), že si ani nepamätám a to ešte so mňa nerobí alkoholika. Preto že nepijem aj 2, 3 mesiace a ak nepočítame pivo, tak aj pol roka. A alkoholik, tomu sa už trasú ráno ruky(príznaky abstinencie) pokiaľ si nevypije. Pije už aj sám, aby ho nikto nevidel. Pije rýchlo, extrémne dávky alkoholu. Ale pravdu povediac, neviem presne kde je ten zlom, kedy sa z človeka stáva alkoholik.