z tvrdého najradšej absinth, ale ak sa nechcem nejako veľa a rýchlo stať alebo čo, tak vodku.. najlepšie s energeťákom, ak nie je po ruke tak zapijem čímkoľvek.. a ešte gin s tonicom je
Pil som ako pán...až jedného pekného a pre mňa krátkeho silvestra sa mi stalo presne čo @mirka7@2 , od som alkohol nemohol ani cítiť, hneď ma naplo, tak som pil len pivo.. tam som alkohol necitil.
Teraz sa zase vraciam do starých koľají a alkohol pijem len s pivom.
slivovica+biela vinea, rum+cola, gin+tonic, ovocie zvyknem s kofolou, len čučoriedku s coca colou. vodku nepijem vôbec, hrušku tak isto, víno pijem čisté červené... KB-čko+kofola a už ma nenapadá viac. jedine ak pivo, pekne Kozla 11tku
@acvd43xa7w neviem,vacsinnou je to prvy alkohol ktory niekto ochutna a myslim ze to viacmenej piju deti... nepamatam sa ze by som videl nejakeho dospelaka si niekde objednat vodku s dzusom... aj ked dal by som si teraz
pivo alebo víno. Ja na tvrdé nie som. Ale po polhodine polky a jednom pokuse o čardáš som do seba hodila aj hrušku. Chcela som medzi tými 50-nikmi machrovať, že nepotrebujem brzdu, ale po minúte som ju zapíjala vínom (ale toto sa nestáva bežne!)
inak len tak mimochodom, víno sa nekombinuje s ničím. ani s ľadom ani s kolou ani s limonádou. Však sa tým úplne zmení jeho chuť. Vôbec nechápem ľudí, čo tak robia.
rovnako dementný nápad je dávať do alkoholického destilátu ľad. Keď sa ľad topí, voda sa riedi s alkoholom v pohári. No a potom to chutí ako psí grc :/
Mne staci aj dobre chladene pivecko Ale ked uz ideme cez vikend k priatelovej segre a k jej drahemu tak zasadneme do baru a uvazujeme co pit..sem tam dame vinko cervene ale dneska sa chystame na spisku hrusku
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
82 komentov
bavoráka občas na oslave, občas nejaký sladký likér, občas (Nový rok) šampanské
a v zime varené víno
bez brzdy
Inak víno tokajské-červené
Príležitosť,že je víkend,že je fajn deň,že mam narodeniny,že mam dobrý deň,že som vstala ...a tak
Ale k téme,vodka+džús alebo metaxa či tequilla(tie nebrzdím )
plus viem si vychutnat aj kvalitnu whisky ale to len malokedy...
@mirka7 v 12 nemáš byť čo opitá...
a nakoľko som z kysúc kedysi som nebola taká vyberavá
z tvrdého najradšej absinth, ale ak sa nechcem nejako veľa a rýchlo stať alebo čo, tak vodku.. najlepšie s energeťákom, ak nie je po ruke tak zapijem čímkoľvek.. a ešte gin s tonicom je
Ale už sa snažím nepiť, prípadne to pitie aspoň obmedzovať...
Teraz sa zase vraciam do starých koľají a alkohol pijem len s pivom.
Ale ináč všeličo možné od piva po írsku.
najradšej mám KBŠ
ale inak JD vedie
rovnako dementný nápad je dávať do alkoholického destilátu ľad. Keď sa ľad topí, voda sa riedi s alkoholom v pohári. No a potom to chutí ako psí grc :/