Je podla vas nebezpečne isť sam do Pariža? Cesta letisko - autobus - hotel atď. Nepozerajme sa na nudu a opustenosť, len na bezpečnostnu stranku či je to hardcore alebo nie
@acheraya a čo by si chcela vedieť? Vilet spočiva len v tom, že som tri roky šetrila 700 eur, že niekam pojdem. Ale keďže nikto nechcel isť so mnou, tak som si jedneho dňa zabookovala letenku do Pariža a idem sa tam pozrieť na 5 dni
myslím, že takisto ako všade vo svete...najlepšie je, keď tam niekoho poznáš a ako plánuješ ísť? letecky? v tom prípade skús pozrieť najlacnejšie letenky, nech neprerobíš » www.nadosah.sk/letenky-ryanair...
@willbebetter nič proti tebe ... ale nebolo už toho dosť ? s východom ? pochybujem, že je nebezpečnejšie v MI prejsť cez park a 2 ulice aby som došiel domov než v BA prejsť x ulíc neviem koľkými dopravnými prostr. a pod. ... máte kus mylné predstavy ked si myslíte, že akonáhle sa zotmie tak spoluobčania vyliezajú z kanálov a okupujú nevinných ľudí
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
a ubytovanie si zabezpec vopred
a nudu a opustenost urcite nezazijes
(btw, môžeš mi povedať viac o výlete ? chcela by som trochen inšpiráciu )
A nepovažujem Paríž za hardcore.
Ale ak chceš zostan doma a nič sa ti nestane.
A kľudne aj sama. Paríž je super.
Netreba mať paranoje o tom, že práve teba chcú ukradnúť
v noci by som sa ja osobne bala, ale to ja vzdy a vsade. sama, vonku a v noci, nic pre mna.
žila som v Paríži a nič sa mi tam nikdy nestalo ak nerátame rozbité kolená a tak