Poradite nejake kapely/skladby v tomto žanri? Hladam podobny zvuk ako maju napr. R.E.M. v ich tvrdšich skladbach, popripade neskora tvorba Johnnyho Casha.
@suzanne11
Také čosi. Akože je mi jasné že je to alternatíva k mainstreamovej hudbe. Lenže mi to pripadá ako príliš široký pojem na to, aby sa tým dal vymedziť konkrétny žáner.
je to dost široky pojem hej, ale ja osobne aspon
podla toho čo ja počúvam z alter. rocku by som
povedala že v porovnaní s clas. rockom
sú tam zvyčajne ťažšie texty aj hudobne je to zložitejšie,
do toho alter. rocku satoho vela da zaradit:
Britpop – College rock – Dream pop – Emo - Gothic rock - Grunge – Indie rock – Indie pop – Jangle pop – Math rock – Neo-psychedelia[3] – Noise pop – Noise rock – Post-Britpop – Post-grunge – Post-rock – - Paisley Underground – Shoegazing - z wiki
a neviem ako tebe ale mne. v ramci alter. rocku napr. britpop a grunge nezneju vobec rovnako
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
» www.youtube.com/results?search_... 't+no+grave
Mne to všetko znie tak rovnako
@helium Skús mi to vysvetliť, ty sa vyznáš
možno toto, ale je to vyraznejšie ako hento od REM :
a ostatne od Alice in Chains su ešte lepšie
mysliš aky rozdiel medzi alternat. rockom a classic rockom ?
Také čosi. Akože je mi jasné že je to alternatíva k mainstreamovej hudbe. Lenže mi to pripadá ako príliš široký pojem na to, aby sa tým dal vymedziť konkrétny žáner.
A Ludvig, pozri si na lastfm alebo Spotify similar artists
je to dost široky pojem hej, ale ja osobne aspon
podla toho čo ja počúvam z alter. rocku by som
povedala že v porovnaní s clas. rockom
sú tam zvyčajne ťažšie texty aj hudobne je to zložitejšie,
do toho alter. rocku satoho vela da zaradit:
Britpop – College rock – Dream pop – Emo - Gothic rock - Grunge – Indie rock – Indie pop – Jangle pop – Math rock – Neo-psychedelia[3] – Noise pop – Noise rock – Post-Britpop – Post-grunge – Post-rock – - Paisley Underground – Shoegazing - z wiki
a neviem ako tebe ale mne. v ramci alter. rocku napr. britpop a grunge nezneju vobec rovnako
» www.facebook.com/adailydoseofmus...