Ahojte chcem sa vás opýtať v novembri som si objednala z alzy tablet ten prišiel ale dostala som aj adventny kalendár a tam som vyhrala slúchadlá Hyper X Cloud Gaming Headset ale doteraz som ich nedostala. Vyplnila som čo chceli ale stále nic Čo mám robiť
@dollish lenže to je len robot a ten si pýtal číslo objednávky ale mne neprišiel ani email od alzy keď som to objednala mne nič spätne neprišielo....a ja na tie slúchadlá nemám číslo objednávky
Ak sa teraz vrátiš do kalendáru, nemáš tam pri slúchadlach možnosť Objednať, alebo také niečo? Lebo to prvé čo si vyplnila, tak to je len také.. neviem čo
nenavidim Alzu, niesom narocny zakaznik ale co tam henti dorabaju tak to je naplac
ojebavaju permanentne
ale btw ked budes na tom robotovi klikat cisla 28 hodin tak sa dovolas k niekomu, alebo im napis na FB na fanpage verejny prispecvok tam reaguju rychlo
@mikaell áno ďakujem myslela som že to predtým bola objednávka a keď som sa snažila kliknúť na ten adventny kalendár tak nešiel už otvoriť ale teraz som to už našla. Ďakujem. Teraz som zvedavá kedy to dostanem :/ keď tovar nemajú skladom. Málo by to síce prísť do 31.1 tak dúfam že to budú mať na sklade dovtedy
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
ojebavaju permanentne
ale btw ked budes na tom robotovi klikat cisla 28 hodin tak sa dovolas k niekomu, alebo im napis na FB na fanpage verejny prispecvok tam reaguju rychlo