Máte niekto skúsenosti s nákupom z Alzy? Lebo podaktorí vravia, že super, podaktorí, že hrôza a nikdy viac. A aké máte skúseností s vrátením tovaru do 14 dní? Keby som ho vrátil a nebude poškodený, dostanem plnú sumu?
Ja mám z Alzy notebook, chladiacu podložku, myšku, monitor .... nemal som problém ešte ani raz a tiež som čítal tie recenzie, že to dlho trvá a poškodený tovar ...
Mne vždy všetko prišlo v danej dobe a nič nebolo poškodené ... všetko funguje do teraz a nemal som dôvod reklamovať (ale bloček mám schovaný keby niečo)
Možno, že tam je vyššia cena ale zasa myslím že to stojí za kvalitu dodania a renomé firmy ..
Myslim, ze odpovede na tieto a podobne otazky su na ich strankach. Ja som to nikdy nemusel riesit, aj ked nenakupujem tam kazdy den, ale zatial som s tym problem nemal. Myslim, ze to suvisi aj s tym, koho zamestnava kurierska sluzba (napri. Slovenska Posta) pre danu oblast dorucenia, ak je poskodeny tovar a podobne. Nikomu sa to nechce citat, ale mozno je tam taky online panacik na chate, ktoreho sa mozes spytat a odpise do par minut.
mám z alzy počítač kompletne celý a pár drobností ešte pokupovaných, prebehlo to fajn ako vždy nikdy som s nimi problem nemal...tovar prišiel na čas, bol nepoškodený a všetko bolo ok ... to čo nie je ok sú ceny ktoré majú, ale s tým sa nedá nič robiť .. občas si radšej hladam lacnejšie eshopy..
do 14 dní máš právo vrátiť tovar bez udania dôvodu len musíš vrátiť kompletne zabalený so všetkými vecami ten tovar a sumu by ti mali vyplatiť celú naspäť, raz som si tak objednával a vracal telefón, síce nie cez alzu ale vyplatili mi plnú sumu
Tiež mám z alzy veci o ktorých by som si nikdy nemyslel že ich budem kupovať cez net, lebo stáli niekoľko stovák, no musím povedať, že maximálna spokojnosť.
@justme2000
S Alzou mám fajn skúsenosti. Nenakupovala som síce online, ale pokiaľ ste nepoškodili nijako tovar a je ešte v lehote kedy ho môžete vrátiť , nemal by byť problém.
Jediná vec je, že nákup cez Alzu je drahší.
Moje posledné nákupy boli cez Hej a super cena a s tovarom som móc spokojná
Nakúpila som som so zľavou túto: » www.kuponyzdarma.sk/hej-sk/...
Tiez mam len pozitivne skusenosti, mam od nich vela veci a vsetko super.. Najlepsie je to, ze objednas vec a na druhy den ju mas doma. Reklamacia takisto bez problemov
Ja mam z alzy takmer vsetku elektroniku. Ta vyssia cena mi tak ci tak stoji za to, ze nerobia vobec problemy pri reklamaciach a funguju prakticky nonstop. Dokonca pri reklamacii telefonu kde im zo servisu poslali vyjadrenie ze 'novy kus' - mi bez problemov radsej vratili peniaze, ked som o to poziadala na zaklade prieskumu, ze to je velmi kazivy model mobilu a uz ho nechcem. Ich nova centrála sa mi ale mrte nepaci.
mam odtial uz druhy laptop, mobil, druhu mysku a tasku na laptop. a sice su tie produktyu nich drahsie, ale uz som si zvykla kupovat tam lebo uz som asi tri razy reklamovala laptop, vymienala mysku, tasku na ntb a zatial vzy bez problemov. teda, pri snahe o konverzaciu s ich online zakaznickym servisom ma skoro drblo od nervov, ale co sa tyka reklamacie tak vzdy pohode, a to je pre mna dost dolezite
Ja osobne by som si odtiaľ nikdy viac nič neobjednala a ani nekúpila. Vždy pri všetkom som dostala rozbalenú vec. Naposledy som si dotiaľ kúpila vysávač, mal byť nový nerozbalený. Prišla som domov v krabici bol blok, čiže mi dali otvorený tovar, ktorý im niekto vrátil a zaplatila som za nový. Taktiež to bolo s tabletom, ktorý bol otvorený a predavači aspoň tuna v ZA sú veľmi neochotní a drzí. Keď som mu povedala v akom stave som našla tovar, ešte do mňa začal skákať. Nemohla som si ho prekontrolovať, keďže to za mňa preberal niekto iný, lebo som akurát pracovala, čo je veľká škoda. Radšej Hej-ko. S tým som nikdy nemala problém.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
Mne vždy všetko prišlo v danej dobe a nič nebolo poškodené ... všetko funguje do teraz a nemal som dôvod reklamovať (ale bloček mám schovaný keby niečo)
Možno, že tam je vyššia cena ale zasa myslím že to stojí za kvalitu dodania a renomé firmy ..
do 14 dní máš právo vrátiť tovar bez udania dôvodu len musíš vrátiť kompletne zabalený so všetkými vecami ten tovar a sumu by ti mali vyplatiť celú naspäť, raz som si tak objednával a vracal telefón, síce nie cez alzu ale vyplatili mi plnú sumu
S Alzou mám fajn skúsenosti. Nenakupovala som síce online, ale pokiaľ ste nepoškodili nijako tovar a je ešte v lehote kedy ho môžete vrátiť , nemal by byť problém.
Jediná vec je, že nákup cez Alzu je drahší.
Moje posledné nákupy boli cez Hej a super cena a s tovarom som móc spokojná
Nakúpila som som so zľavou túto:
» www.kuponyzdarma.sk/hej-sk/...