Poznáte americkú súťaž Amazing race? Na Slovensku sa dá vidieť na stanici AXN. Ale zaujimalo by ma, že či by ste sa niekedy prihlásili do takej súťaže. Ja by som na to asi nemala odvahu a ani trpezlivosť.
ja by som hned isla a myslim ze nieco podobne, volalo sa to RACE, chodilo na Reality TV, mozno aj myslim to iste co ty..startovali v Anglicku a obehli cely svet, kto vyhral etapu, dostal najviac penazi na dalsiu, posledny nedostali nic a museli fungovat z toho, co mali z predoslej...a ti co prisli prvi spat do Anglicka na to iste miesto odkial startovali, vyhrali dovolenku a kopu penazi...
inak zistila som ze nieco podobne sa chystalo aj u nas, resp. v CR,SR, Polsku, Madarsku, Bulharsku...v roku 2005-06 ale nakoniec sa to neuskutocnilo, bolo prihlasenych asi 2500 ludi
@fr4nk1 ja to tiez pozeram na AXN, ale nepaci sa mi ze to tam miesaju hocijak, 1 tyzden ide 1 seria, dalsi 2. a tak hore dole..a na tej STV som si to ani nevsimla, uz podla toho uzasneho nazvu by ma nenapadlo ze je to ono
ja by som mozno tiez sla, ale keby to nebolo tak fyzicky a hlavne psychicky namahave
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
» en.wikipedia.org/wiki/The_Amazin... a tu je to asi vsetko co sa kto mu da povedat ale v en, tak keby sa niekomu chcelo na to pozriet
Keby som mala s kým ísť a keby som prekonala svoj odpor ku kamerám/fotoaparátom, prečo nie.
inak zistila som ze nieco podobne sa chystalo aj u nas, resp. v CR,SR, Polsku, Madarsku, Bulharsku...v roku 2005-06 ale nakoniec sa to neuskutocnilo, bolo prihlasenych asi 2500 ludi
ja by som mozno tiez sla, ale keby to nebolo tak fyzicky a hlavne psychicky namahave