@elesh nerad pripominam ale 3dmark je na grafiku tester a uz mal nie jednu aferu kvoli uprednostnovaniu jednej znacky, cize tie testy niesu presne, mam aj intel aj amd, furt mi to amd lepsie slape nemozem si pomoct.
@onlyoriginal kym sa zacnu tobit hry pre 6 a viac jadrove PC tak to toto cpu uz bude aj tak dost pomale na to je to dane tym ze aj tak vacsina ludi ma dvojjadro a minorita 4 az 8 jadro.
Nevraviac o tom ze viacero ludi v sucasnosti preferuje intel ktory ma pre bezneho uzivatela v ponuke max 4 jadro a viacjadra ma marketingovo atd. zamerane skor pre korporacie.
Takze nebal by som sa vonkoncom toho ze ta i7 je "len" stvorjadro
@veryhappyhippo tak ty s tych dvoch by si radsej odporucal intel alebo amd ? Na ktorom sa ti lepsie pracuje kedze si hovoril ze mas ten intel ? A o to ked zacne podporovat viac jadier tak tam na tom nezalezi ?
@onlyoriginal citaj s porozumenim prosim, zvaz o co ti ide, ak neplatis elektrinu ale tvoji rodicia a chces usetrit svoje na procaku kup si amd ak ti to nevadi no... tam su len tie vyssie teploty a spotreba cize... plus maju fyzicke 8-jadro, zatial co ten intel je 4 jadro a kazde ma 2 thready cize...
este raz si precitaj moj predchadzajuci prispevok, ak si len uberhax1337m@x420 #YOLOSWAG gamer tak ti to moze byt u pici ktory procak vezmes pomaly
na druhu stranu ak by si ho chcel na pracu asi sa tu nepytas len tak do eteru
@veryhappyhippo beriem to na hry , tak ako by si sa ty rozhodol ked by ti bolo jedno kolko platis za elektrinu a kolko stoji iba vykon by si bral tak ktory by si si vybral ? Na hry
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
Vitaz je intel
Ak by som nechcel Hyperthreading a nepozeral na spotrebu tak by som asi bral to AMD
teda skor u mna slo o spotrebu a Hyper Threading
Nevraviac o tom ze viacero ludi v sucasnosti preferuje intel ktory ma pre bezneho uzivatela v ponuke max 4 jadro a viacjadra ma marketingovo atd. zamerane skor pre korporacie.
Takze nebal by som sa vonkoncom toho ze ta i7 je "len" stvorjadro
este raz si precitaj moj predchadzajuci prispevok, ak si len uberhax1337m@x420 #YOLOSWAG gamer tak ti to moze byt u pici ktory procak vezmes pomaly
na druhu stranu ak by si ho chcel na pracu asi sa tu nepytas len tak do eteru